suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Nokian kaupunki

Sosiaalipäivystys

  • Palvelu
  • Nokia
  • Julkinen palvelu

Voit ottaa yhteyttä sosiaalipäivystykseen, kun haluat tehdä lastensuojeluilmoituksen tai tarvitset kiireellistä apua ja neuvontaa lastensuojeluun, aikuisväestöön, perhekriiseihin, perheväkivaltaan tai elämänhallintaan liittyvissä asioissa.

Toimi näin

Virka-aikana voit ottaa yhteyttä lastensuojeluun liittyvissä asioissa puhelimitse lastensuojelun päivystysnumeroon puh. 040 7799 289 ja muissa kiireellisissä asioissa sosiaalityön neuvontaan puh. 03 56521 522. Tampereen sosiaalipäivystys vastaa lastensuojelun ja aikuisväestön sosiaalipäivystyksestä virka-ajan ulkopuolella puh. 0500 625 990. Yhteyden saat myös soittamalla yleiseen hätänumeroon 112.

Kenelle ja millä ehdoin

Kiireellinen avun ja neuvonnan tarve sosiaalisissa hätätilanteissa

Palvelu on maksuton.

Tausta ja lainsäädäntö

Sosiaalipäivystykseen tulee ottaa yhteyttä, kun tarvitaan esimerkiksi lastensuojeluun, perhekriiseihin, perheväkivaltaan, elämänhallintaan, mielenterveyteen tai päihteisiin liittyvää kiireellistä apua. Sosiaalipäivystystä järjestetään ympärivuorokautisesti.

Sosiaalipäivystys toimii yhteistyössä terveydenhuollon päivystyksen, pelastustoimen, poliisin, hätäkeskuksen ja muiden viranomaisten kanssa.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaNokian kaupunki
Palvelusta vastaaNokian kaupunki
Alue Nokia
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Nokian kaupunki
Päivitetty: 4.5.2020