suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Kittilän kunta

Sosiaalipäivystys

  • Palvelu
  • Kittilä
  • Julkinen palvelu

Sosiaalipäivystykseen tulee ottaa yhteyttä, kun tarvitaan esimerkiksi lastensuojeluun, perhekriiseihin, perheväkivaltaan, elämänhallintaan, mielenterveyteen tai päihteisiin liittyvää kiireellistä apua. Kunta järjestää sosiaalipäivystyksen ympärivuorokautisesti kiireellisen ja välttämättömän avun turvaamiseksi.

Toimi näin

Virka-aikainen sosiaalipäivystys lasten ja aikuisten asioissa toimii Kittilän kunnan vaihteen kautta, puhelinnumero 0400-356500. Virka-ajan jälkeen voi soittaa numeroon 112, josta puhelu tarvittaessa yhdistetään sosiaalipäivystyksen ensiarvioon ja sen jälkeen tarvitaessa takapäivystäjälle, joka on sosiaalityöntekijä. Sosiaalityöntekijä ottaa tällöin myös ilmoittajaan yhteyttä.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Tausta ja lainsäädäntö

Sosiaalipäivystykseen tulee ottaa yhteyttä, kun tarvitaan esimerkiksi lastensuojeluun, perhekriiseihin, perheväkivaltaan, elämänhallintaan, mielenterveyteen tai päihteisiin liittyvää kiireellistä apua. Sosiaalipäivystystä järjestetään ympärivuorokautisesti.

Sosiaalipäivystys toimii yhteistyössä terveydenhuollon päivystyksen, pelastustoimen, poliisin, hätäkeskuksen ja muiden viranomaisten kanssa.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaKittilän kunta
Palvelusta vastaaKittilän kunta
Alue Kittilä
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Kittilän kunta
Päivitetty: 17.12.2021