suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Laukaan kunta

Sosiaali- ja terveyspalvelujen neuvonta

  • Palvelu
  • Laukaa
  • Julkinen palvelu

Sosiaali- ja terveyspalvelujen neuvontaa saat puhelimitse tai paikan päällä sosiaalitoimistossa. Myös kotikäyntejä tehdään.

Sosiaaliohjaajat ja sosiaalityöntekijät neuvovat sosiaali- ja terveyspalvelujen käytössä ja ohjaavat tarpeen mukaan palveluiden piiriin. Ota yhteyttä ensisijaisesti sosiaaliohjaajiin, jos mieltäsi askarruttaa jokin.

Toimi näin

Voit ottaa yhteyttä sosiaali- ja terveyspalvelujen käyttöön liittyvissä asioissa sosiaaliohjaajiin. Lisätietoja Laukaan sosiaalipalveluista saat verkkosivuilta.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Tausta ja lainsäädäntö

Sosiaali- ja terveyspalveluista on tarjolla neuvontaa. Neuvoa tarvitsevia opastetaan esimerkiksi terveyden- ja sairaudenhoitoon, kuntoutukseen, taloudellisiin vaikeuksiin, päihdeongelmiin, lastensuojeluun, elämän kriiseihin, lasten varhaiskasvatukseen ja ikääntymiseen liittyvissä asioissa. Palveluneuvojat kertovat, miten palveluihin hakeudutaan ja mitä niiden käyttö edellyttää. He opastavat kaikkien palveluita tuottavien tahojen pariin.

Sosiaali- ja terveyspalvelujen neuvontaa voi saada esimerkiksi puhelimitse tai asioimalla palvelupisteessä. Neuvojat eivät tee palveluihin liittyviä päätöksiä.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaLaukaan kunta
Palvelusta vastaaLaukaan kunta
Alue Laukaa
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Laukaan kunta
Päivitetty: 3.12.2021