suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Nokian kaupunki

Sosiaali- ja terveyspalveluiden neuvonta

  • Palvelu
  • Nokia
  • Julkinen palvelu

Sinun on mahdollista saada tietoa ja opastusta sosiaalipalveluista palveluohjaajalta, sosiaaliohjaajalta ja sosiaalityöntekijältä sekä sosiaalityön neuvontapisteestä. Terveyspalveluiden ohjausta ja neuvontaa saat Nokian terveyskeskuksesta virka-aikana soittamalla oman alueesi sairaanhoitajalle, ohjaus- ja neuvontapuhelimeen tai asioimalla terveyskeskuksen palvelupisteellä.

Toimi näin

Voit ottaa yhteyttä työikäisten sosiaalipalveluihin puhelimitse arkisin klo 11-12 tai sosiaalityön neuvontaan klo 8 -15.30. Terveyskeskuksessa voit ottaa puhelimitse yhteyttä oman alueesi sairaanhoitajille arkisin klo 8-9.30.

Kenelle ja millä ehdoin

Neuvonnan tarve

Palvelu on maksuton.

Tausta ja lainsäädäntö

Sosiaali- ja terveyspalveluista on tarjolla neuvontaa. Neuvoa tarvitsevia opastetaan esimerkiksi terveyden- ja sairaudenhoitoon, kuntoutukseen, taloudellisiin vaikeuksiin, päihdeongelmiin, lastensuojeluun, elämän kriiseihin, lasten varhaiskasvatukseen ja ikääntymiseen liittyvissä asioissa. Palveluneuvojat kertovat, miten palveluihin hakeudutaan ja mitä niiden käyttö edellyttää. He opastavat kaikkien palveluita tuottavien tahojen pariin.

Sosiaali- ja terveyspalvelujen neuvontaa voi saada esimerkiksi puhelimitse tai asioimalla palvelupisteessä. Neuvojat eivät tee palveluihin liittyviä päätöksiä.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaNokian kaupunki
Palvelusta vastaaNokian kaupunki
Alue Nokia
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Nokian kaupunki
Päivitetty: 4.5.2020