suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Oulun kaupunki

Sosiaali- ja terveyspalveluiden lahjoitusrahastoavustus

  • Palvelu
  • Oulu
  • Julkinen palvelu

Voit hakea järjestöllesi sosiaali- ja terveyspalvelujen asiakkaiden virkistykseen lahjoitusrahastoavustusta kahdesti vuodessa.

Hyvinvointijohtaja myöntää rahastosta avustuksia kaupungin omien sekä ostopalveluna tuotettujen sosiaali- ja terveystoimen yksiköiden toimintaan, jotka edistävät asiakkaiden ja potilaiden viihtyvyyttä ja hyvinvointia.

Lahjoitusrahastoavustuksen seuraava hakuaika päättyy 28.2.2020.

Toimi näin

Hae avustusta lahjoitusrahastoavustuksen hakulomakkeella 31.8. tai 28.2. mennessä.

Toimita hakemuksesi Oulun kaupungin kirjaamoon sähköpostitse ositteeseen kirjaamo[at]ouka.fi, postitse, asioimalla paikan päällä tai soittamalla avustusten neuvontapuhelimeen.

Raportoi vapaamuotoisesti lahjoitusrahastoavustuksen käytöstä vuoden kuluessa avustuksen myöntämisestä, kuitenkin ennen seuraavan avustuksen hakemista. Kirjoita raporttiin osallistujien määrä, tapahtuman ajankohta ja ne kustannukset, mihin avustus on käytetty.

Kenelle ja millä ehdoin

Katso avustusehdot linkistä "Lahjoitusrahaston säännöt".

Hyvinvointijohtaja myöntää avustusta testamenttien ja lahjoitusten antajien tahdon mukaisesti esimerkiksi asiakkaiden loma- ja virkistystoimintaan, vapaaehtoistoiminnan tukemiseen sekä asiakkaiden harrastustoimintaan.

Avustuksia voidaan myöntää myös yhteisölle sekä rekisteröimättömille yhdistyksille hankkeisiin ja tilaisuuksiin, joihin ei ole mahdollisuutta saada avustusta hyvinvointilautakunnan myöntämistä järjestöavustuksista.

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaOulun kaupunki
Palvelusta vastaaOulun kaupunki
Alue Oulu
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Oulun kaupunki
Päivitetty: 16.3.2020