suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Hangon kaupunki

Sosiaali- ja kriisipäivystys

  • Palvelu
  • Hanko
  • Julkinen palvelu

Sosiaali- ja kriisipäivystykseen tulee ottaa yhteyttä, kun tarvitaan kiireellistä ja välttämätöntä apua. Hangon kaupungilla on Länsi-Uudenmaan sosiaali- ja kriisipäivystyksen kanssa sopimus sosiaali- ja kriisipäivystyksen järjestämisestä Länsi-Uudellamaalla siten, että Hanko vastaa virka-ajalla tapahtuvasta päivystyksestä ja Länsi-Uudenmaan sosiaali- ja kriisipäivystys vastaa alueen virka-ajan ulkopuolisesta ja viikonloppuisin tapahtuvasta päivystyksestä.

Toimi näin

Ota yhteyttä virka-ajalla arkisin klo 8.00 - 16.00 Hangon kaupungin päivystysnumeroon ja virka-ajan ulkopuolella Länsi - Uudenmaan sosiaali- ja kriisipäivystykseen.

Kenelle ja millä ehdoin

Sosiaali- ja kriisipäivystykseen tulee ottaa yhteyttä, kun tarvitaan kiireellistä ja välttämätöntä apua.

Palvelu on maksuton.

Tausta ja lainsäädäntö

Sosiaalipäivystykseen tulee ottaa yhteyttä, kun tarvitaan esimerkiksi lastensuojeluun, perhekriiseihin, perheväkivaltaan, elämänhallintaan, mielenterveyteen tai päihteisiin liittyvää kiireellistä apua. Sosiaalipäivystystä järjestetään ympärivuorokautisesti.

Sosiaalipäivystys toimii yhteistyössä terveydenhuollon päivystyksen, pelastustoimen, poliisin, hätäkeskuksen ja muiden viranomaisten kanssa.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaHangon kaupunki
Muut vastuuorganisaatiotEspoon kaupunki
Palvelusta vastaaHangon kaupunki
Alue Hanko
Palvelun kieletsuomi, ruotsi
Tekstistä vastaa: Hangon kaupunki
Päivitetty: 22.11.2019