suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.

Sijoitu Lahden seudulle

  • Palvelu
  • 7 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Mietitkö yrityksellesi sopivaa sijaintia? Tarjoamme alueesta kiinnostuneille ja seudulla jo toimiville yrityksille henkilökohtaista palvelua sijoittumiseen liittyvissä asioissa. Keräämme yrityksellesi sijaintipaikan ratkaisemisessa tarvittavia tietoja toiveidesi mukaisesti.

Lahden seutu on Suomen suurimpia kasvukeskuksia. Keskeinen sijainti, monipuolinen elinkeinoelämä, yhteisölliset yritysverkostot ja kiinnostava kaupunkikulttuuri luovat kasvun mahdollisuuksia. Sijainti kasvavien markkinoiden läheisyydessä tekee Lahden seudusta erittäin houkuttelevan ympäristön sekä pienille että suurille yrityksille. Olit sitten aloitteleva tai toimintaa laajentava yritys, me LADEC ...

Toimi näin

Tutustu Lahden seutuun ja yritysalueisiimme Lahti Business Region -sivustolla ja ota yhteyttä!

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelemme henkilökohtaisesti kaikkia Lahden, Hollolan, Orimattilan, Hartolan, Padasjoen, Iitin ja Asikkalan alueelle sijoittumisesta kiinnostuneita.

Lahti All Inclusive -sijoit­tu­mis­pal­velumme kattaa kaikki sujuvassa sijoit­tu­misessa tarvitsemasi palvelut. Emme jätä yhtään kiveä kääntämättä tai estettä raivaamatta löytääksemme yrityk­sellesi parhaat mahdolliset ratkaisut. Meiltä löytyy intohimoa ja päättäväisyyttä tehdä työtä yrityksesi hyväksi.

Ei ole merkitystä, montako työntekijää yrityksenne työllistää tai kuinka ison toimitilan tarvitsette. On yrityksenne pieni, keskisuuri tai suuri, palve­lustamme on varmasti hyötyä.

Palvelun toteuttaa

Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy

Palvelusta vastaa

Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy
Tekstistä vastaa: Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy
Päivitetty: 20.12.2023