suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Euran kunta

Sairaanhoitajan vastaanotto

  • Palvelu
  • Eura
  • Julkinen palvelu

Sairaanhoitajan vastaanotto toimii joka arkipäivä ja se toimii ajanvarausvastaanottona. Vastaanotolla voit hoidattaa siteiden vaihdot, lääkeinjektioiden pistot, pienet haavahoidot, ompeleiden poistot ja muut asiat, jotka eivät tarvitse välitöntä lääkärin hoitoa. Vastaanotolle voit varata ajan myös silloin kun tarvitset lyhyttä sairauslomaa tai jos lapsesi äkillisesti sairastuu.

Soittaessasi hoit ...

Toimi näin

Terveyteesi liittyvissä asioissa soita numeroon (02) 8398 0400.

Meillä on käytössä Solidus-takaisinsoittojärjestelmä, eli soitamme sinulle takaisin mikäli emme heti pysty vastaamaan. Jos ajanvarauksessa on ruuhkaa ja kaikkien vastaajien numerot ovat varattuja, niin sinun ei tarvitse jonottaa. Voit valita takaisinsoiton, jolloin ajantilauksen hoitaja vapauduttuaan soittaa sinulle takaisin. Halutessasi voit jäädä odottamaan linjan vapautumista. Kummassakin tapauksessa sinua palvellaan heti kun vuorosi jonossa tulee. Jos ajanvarauksessa on ruuhkaa, tulee tiedote, jossa kerrotaan mahdollisuudesta jättää takaisinsoittopyyntö. Soittopyyntö numeroon, josta soitit painamalla 1 ja soittopyyntö muuhun numeroon painamalla 2. Valitsemalla numeron 1 tulee tiedote, jossa toistetaan kyseinen puhelinnumero ja valitsemalla numero 2, tulee sinun näppäillä puhelinnumero, johon haluat soitettavan. Järjestelmä toistaa valitsemasi numeron. Hyväksyäksesi takaisinsoittopyynnön, tulee sinun painaa #-näppäintä. Tämän jälkeen tulee tiedote, että terveyskeskuksesta otetaan yhteyttä mahdollisimman pian. Jos soitat salaisesta numerosta, niin järjestelmä tarjoaa sinulle suoraan vaihtoehtoa 2.

Euran sote-keskuksen sairaanhoitajan vastaanotolle tullessasi, ilmoittaudu itseilmoittautumisautomaatin avulla. Ilmoittautumisautomaatti sijaitsee vastaanotolle tullessasi juuri ennen hoitajien palveluohjauspistettä. Ilmoittautuminen tapahtuu joko viivakoodillisen esim. Kela-, henkilö- tai ajokortin avulla tai kirjoittamalla henkilötunnus kosketusnäytölle.

Asiakastyytyväisyysmittari sijaitsee hoitajien palveluohjauspisteen läheisyydessä sekä osassa muitakin palvelupisteitä. Siinä voit antaa palautteen saamastasi palvelusta.

Muistathan perua vastaanottoaikasi puhelimitse lääkärin vastaanoton numerosta, mikäli et pääse tulemaan vastaanotolle.

Palvelun toteuttaa

Euran kunta

Palvelusta vastaa

Euran kunta
Tekstistä vastaa: Euran kunta
Päivitetty: 3.8.2021