suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Raision kaupunki

Sairaanhoidollinen kuntoutus

  • Palvelu
  • 2 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Kuntoutusosasto sijaitsee terveyskeskussairaalan toisessa kerroksessa.

Hoitotyö osastolla on yksilöllisten tarpeidesi mukaan terveyttä, toimintakykyä ja kuntoutumista edistävää, suunnitelmallista ja kokonaisvaltaista. Sairaanhoidon lisäksi tuemme omatoimisuuttasi, jotta itsenäinen arjesta suoriutuminen on mahdollista.

Omaisesi voivat halutessasi osallistua kuntoutumiseesi ja sen suunnitteluun.

Mikäli olet osastolla kuntoutus- tai arviointipotilaana, omaistesi osallistuminen hoitoon on toivottavaa, sillä tarkoituksena on selvittää elämäntilannettasi laajasti, sekä tukea pärjäämistäsi kotona mahdollisimman pitkään.

Hoitoasi toteutetaan moniammatillisesti. Hoitotiimissä on geriatri, sairaanhoitaja, lähihoitaja, fysioterapeutti, toimintaterapeutti, sosiaalityöntekijä sekä hoitokokouksista ja kotiutumisesta vastaava koordinoiva hoitaja.

Toimi näin

Tarvitset osastolle siirtymiseen lääkärin lähetteen. Arvion hoidon tarpeesta tekee lääkäri.

Intervalliasioissa ole yhteydessä SAS-koordinaattoriin tai omaishoidon koordinaattoriin.

Kenelle ja millä ehdoin

Kuntoutusosasto on tarkoitettu jatkohoitoa /-kuntoutusta tarvitseville tai geriatrista arviointia tarvitseville raisiolaisille ja ruskolaisille.

Palvelu on maksullinen.

Lyhytaikaisen laitoshoidon hoitomaksu on 48,90 €/hoitopäivä. Asiakasmaksukaton ylittymisen jälkeen (683 €/kalenterivuosi) hoitomaksu on 22,50 €/ hoitopäivä.

Intervallijakson hoitomaksu on 22,50 €/hoitopäivä. Omaishoitajien lakisääteisen vapaan ajalta intervallin hoitopäivämaksu on 11,40 €/hoitopäivä. Hoitomaksu peritään sekä tulo- että lähtöpäivältä.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaRaision kaupunki
Palvelusta vastaaRaision kaupunki
Alue Raisio, Rusko
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Raision kaupunki
Päivitetty: 15.12.2020