suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Rauman kaupunki

Ruokapalvelut

  • Palvelu
  • Rauma
  • Julkinen palvelu

Rauman kaupungin Ruokapalvelut tuottaa ateriapalveluita päivähoidon ja koulujen lapsille ja nuorille, sairaaloiden ja terveyskeskuksen potilaille, sosiaali- ja vanhuspalveluiden asukkaille, henkilöstöruokailijoille ja sairaalaan kahvion asiakkaille.

Ateriapalvelut tuotetaan kaupungin sisäisille asiakkaille asiakaslähtöisesti, laadukkaasti ja ravitsemussuositusten mukaisesti sekä edistäen terveellistä ruokakulttuuria eri ikäryhmissä. Kunnallisen ruokapalvelutoiminnan palveluiden tuottaminen on lailla ja asetuksilla säädettyä toimintaa.

Ruokapalvelukeskuksessa on 2 valmistuskeittiötä ja 35 palvelukeittiötä.

Toimi näin

Erityisruokavalio-ohjeet:

Päiväkoteja, kouluja ja henkilöstöruokailua koskevat erityisruokavalio-ohjeet lähtevät siitä ajatuksesta, että erityisruokavalioista pyritään poistamaan vain ne raaka-aineet, jotka on välttämätöntä poistaa asiakkaan hyvinvoinnin turvaamiseksi. Mitään ruoka-aineita ei vältetä vain varmuuden vuoksi. Asiakkaan terveydellisiin tarpeisiin perustuvat erityisruokavaliot valmistetaan yksilöllisesti kaupungin ruokapalvelun keittiöissä. Erityisruokavalion järjestämisen yleisenä perusteena on, että samaa ruokavaliota noudatetaan myös kotona. Tiedot koululaisten ja päivähoitolasten erityisruokavaliosta kulkevat aina myös neuvola- ja kouluterveydenhoitajille.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksullinen.

Kouluruokailu on maksutonta, muu ruokapalvelutarjonta maksullista.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaRauman kaupunki
Palvelusta vastaaRauman kaupunki
Alue Rauma
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Rauman kaupunki
Päivitetty: 12.5.2020