suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Nokian kaupunki

Rokotuspalvelut

  • Palvelu
  • Nokia
  • Julkinen palvelu

Jos olet lähdössä ulkomaan matkalle tai sinulla on muuten tarve tarkistuttaa rokotuksesi, voit ottaa yhteyttä terveyskeskuksen rokotuksista vastaavaan terveydenhoitajaan.

Soittamalla terveydenhoitajalle voit tarkistaa aikaisempia rokotustietojasi. Voimme tehdä rokotussuunnitelman matkaasi varten sekä varata sinulle vastaanottoajan rokotteen antamista varten. Palvelu on ilmaista. Jos rokote liittyy vajaa-ajan matkailuun, sinun tulee yleensä kustantaa rokote itse.

Toimi näin

Palvelu on avoinna virka-aikana ja toimii ajanvarauksen kautta.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on käytössä, kun kotikuntasi on Nokia.

Palvelu on maksuton.

Kansallisen rokotusohjelman rokotteet ja käynti terveydenhoitajalla ovat maksuttomia. Matkailijat kustantavat rokotuksena pääsääntöisesti itse.

Tausta ja lainsäädäntö

Rokotuksilla ehkäistään tartuntatauteja. Kansallisen rokotusohjelman mukaiset rokotukset ovat vapaaehtoisia ja maksuttomia. Alle kouluikäisten rokotukset annetaan neuvolassa, ja kouluikäisten rokotuksista huolehtii kouluterveydenhuolto.

Terveyskeskus antaa neuvontaa matkailijoiden rokotuksista ja antaa tarvittavat rokotukset. Rokotusohjelmaan kuulumattomat rokotteet on kustannettava usein itse.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaNokian kaupunki
Palvelusta vastaaNokian kaupunki
Alue Nokia
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Nokian kaupunki
Päivitetty: 26.2.2021