suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Pietarsaaren sosiaali- ja terveysvirasto

Ravitsemusterapian palvelut

  • Palvelu
  • 4 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Ravitsemusterapeutti on laillistettu terveydenhuollon ammattilainen, joka ohjaa asiakkaita ravitsemukseen ja ruokavalioon liittyvissä asioissa. Ravitsemusterapeutti voi olla avuksi esimerkiksi seuraavissa tapauksissa: lihavuus, ylipaino, aliravitsemus, vatsavaivat, keliakia ja erilaiset sairauskohtaiset ravitsemukselliset ongelmat. Ravitsemusterapeutin neuvonta voi olla ajankohtaista iästä riippumatta, lapsesta ikäihmiseen.

Toimi näin

Mitä jos ravitsemusterapeutille varattu aika ei sovi?

Jos et pääse tulemaan varatulle vastaanottoajalle, ilmoitathan siitä mahdollisimman hyvissä ajoin kutsukirjeestä löytyvään puhelinnumeroon joko soittamalla tai tekstiviestillä.

Soittoajat: Maanantai - torstai klo 8:15 - 9:00 ja klo 15:30 - 16:00 (Mikäli emme pysty vastaamaan puhelimeen, pyrimme soittamaan takaisin soittoaikoina tulleisiin puheluihin).

Kenelle ja millä ehdoin

Miten ravitsemusterapeutille saa ajan?

Ravitsemusterapeutin vastaanotolle tullaan lääkärin lähetteellä. Lähetteen saapumisen jälkeen asiakas saa ajan ravitsemusterapeutille 1 - 3 kuukauden kuluessa asian kiireellisyydestä ja jonotilanteesta riippuen. Vastaanottoaika lähetetään postitse kotiosoitteeseen.

Palvelu on maksullinen.

Ennaltaehkäisevä ravitsemusneuvonta on asiakkaalle ja alle 18-vuotiaille maksutonta. Laskutamme maksun sairauden hoitoon liittyvästä ravitsemusneuvonnasta.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaPietarsaaren sosiaali- ja terveysvirasto
Palvelusta vastaaPietarsaaren sosiaali- ja terveysvirasto
Alue Luoto, Pedersören kunta, Pietarsaari, Uusikaarlepyy
Palvelun kieletruotsi, suomi
Tekstistä vastaa: Pietarsaaren sosiaali- ja terveysvirasto
Päivitetty: 27.7.2020