suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Rannikko-Pohjanmaan sosiaali- ja perusterveydenhuollon kuntayhtymä

Ravitsemusneuvonta

  • Palvelu
  • 5 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Ravitsemusneuvojan työhön kuuluvat ruokaan ja ravintoon liittyvät asiat kaikissa K5-kuntayhtymän jäsenkunnissa (Kaskinen, Korsnäs, Kristiinankaupunki, Maalahti ja Närpiö). Jos sinulla on ravitsemukseen liittyviä ongelmia, voit ottaa yhteyttä ravitsemusneuvojaan. Tällaisia ongelmia voivat olla esim. ylipaino, alipaino, vatsaongelmat, heikentynyt ruokahalu, ruoka-allergiat tai intoleranssit.

Voit mennä ravitsemusneuvojan vastaanotolle tai hän tulee kotikäynnille. Ravitsemusneuvoja ottaa myös vastaan asiakkaita ryhmässä ja pitää luentoja eri ryhmille.

Toimi näin

Ravitsemusneuvojan vastaanotolle ei tarvitse lähetettä ja palvelu on maksutonta. Voit itse ottaa ravitsemusneuvojaan yhteyttä. Omaiset tai hoitohenkilökunta voivat myös ottaa yhteyttä ravitsemusneuvojaan.

Kenelle ja millä ehdoin

Ravitsemusneuvoja auttaa työssään sinua, jolla on ruokaan tai ravintoon liittyviä ongelmia tai kysymyksiä ja hän työskentelee jäsenkunnissa Kaskinen, Korsnäs, Kristiinankaupunki, Maalahti ja Närpiö. Ravitsemusneuvoja ottaa vastaan kaiken ikäisiä henkilöitä, nuorista iäkkäisiin.

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaRannikko-Pohjanmaan sosiaali- ja perusterveydenhuollon kuntayhtymä
Palvelusta vastaaRannikko-Pohjanmaan sosiaali- ja perusterveydenhuollon kuntayhtymä
Alue Kaskinen, Korsnäs, Kristiinankaupunki, Maalahti, Närpiö
Palvelun kieletsuomi, ruotsi
Tekstistä vastaa: Rannikko-Pohjanmaan sosiaali- ja perusterveydenhuollon kuntayhtymä
Päivitetty: 29.6.2021