suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Sipoon kunta

Rahoitusneuvonta

  • Palvelu
  • Sipoo
  • Julkinen palvelu

Tarvitsetko rahoitusta yrityksesi investointeihin, liiketoiminnan kehittämiseen, kansainvälistymiseen, omistajanvaihdokseen tai työntekijän palkkaamiseen? Annamme neuvontaa eri rahoitusvaihtoehdoista ja niiden soveltuvuudesta liiketoimintasi tarpeisiin.

Tarjoamme henkilökohtaista neuvontaa myös aloittavan yrityksen rahoitustarpeiden arvioimiseen. Asiantuntijamme käyvät kanssasi läpi liiketoimintasuunnitelman rahoituslaskelmat ja auttavat alustavan rahoitussuunnitelman laadinnassa.

Ota meihin yhteyttä hyvissä ajoin ennen hankkeen aloittamista. Usein julkisen rahoituksen ehtona on, että jo aloitettua hanketta ei voida rahoittaa.

Sipoon kunta tarjoaa rahoitusneuvontaa yrittäjille ja yrittäjiksi aikoville yhteistyössä Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskuksen kanssa.

Yrityksen rahoitus tulee suunnitella niin, että yrityksesi kasvu ja kehittyminen pysyvät hallinnassa. Hyvin suunniteltu on tässäkin asiassa jo puoliksi tehty.

Autamme sinua kartoittamaan yrityksesi kokonaisrahoitustarpeen ja selvittämään erilaiset rahoitusvaihtoehdot ja -ratkaisut. Taloudellista kannattavuutta pystymme arvioimaan tekemällä tarvittavat rahoitus- ja kannattavuuslaskelmat. Vain huolellisen suunnittelun kautta voit varmistua siitä, että yrityksesi toimii kannattavalla pohjalla.

Autamme myös rahoitushakemusten laatimisessa ja tarvittavien liitteiden hankkimisessa esimerkiksi pankille tai Finnveralle. Tällaisia ovat esimerkiksi rahoitus- ja tulosennustelaskelmat sekä liiketoimintasuunnitelmien tarkennukset. Laskelmat ja liiketoimintasuunnitelma ovat usein myös edellytys ennen kuin voit hakea rahoitusta tai tukea yritystoiminnan aloittamiseksi.

Toimi näin

Voit tutustua palveluihin Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskuksen (Keuke) verkkosivuilla.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaSipoon kunta
Palvelusta vastaaSipoon kunta
Alue Sipoo
Palvelun kieletsuomi, ruotsi
Tekstistä vastaa: Sipoon kunta
Päivitetty: 20.7.2020