suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Kehittämisyhtiö Keulink Oy

Rahoitusneuvonta

  • Palvelu
  • Keuruu
  • Julkinen palvelu

Tarvitsetko rahoitusta yrityksesi investointeihin, liiketoiminnan kehittämiseen, kansainvälistymiseen, omistajanvaihdokseen tai työntekijän palkkaamiseen? Annamme neuvontaa eri rahoitusvaihtoehdoista ja niiden soveltuvuudesta liiketoimintasi tarpeisiin.

Tarjoamme henkilökohtaista neuvontaa myös aloittavan yrityksen rahoitustarpeiden arvioimiseen. Asiantuntijamme käyvät kanssasi läpi liiketoimintasuunnitelman rahoituslaskelmat ja auttavat alustavan rahoitussuunnitelman laadinnassa.

Ota meihin yhteyttä hyvissä ajoin ennen hankkeen aloittamista. Usein julkisen rahoituksen ehtona on, että jo aloitettua hanketta ei voida rahoittaa.

Saat henkilökohtaista ja luottamuksellista neuvontaa eri rahoitusvaihtoehdoista. Konsultoimme liiketoimintasuunnitelmaasi, autamme kehittämissuunnitelmien, rahoitus- ja muiden hakemusten sekä niiden liitteiden laatimisessa.

Toimi näin

Ota yhteyttä yritysneuvojaan tai täytä kotisivuilla oleva tapaamisajan varauslomake ja sovitaan tapaaminen Keulinkin toimistolle tai yritykseesi.

Palvelun toteuttaa

Kehittämisyhtiö Keulink Oy

Palvelusta vastaa

Kehittämisyhtiö Keulink Oy
Tekstistä vastaa: Kehittämisyhtiö Keulink Oy
Päivitetty: 7.12.2022