suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Keuruun kaupunki

Puunkaatoilmoitus

  • Lupa tai muu velvoite
  • Keuruu
  • Julkinen palvelu

Yksittäisten puiden kaatamiseen asemakaava- ja rantakaava-alueella on aina haettava lupa. Keuruun kaupungissa puiden kaadoista näillä alueilla päättää rakennusvalvonta. Kun suunnittelet puun tai puiden kaatamista tontillasi, selvitä siis ensin sijaitseeko kiinteistösi asemakaava- tai ranta-asemakaava-alueella. Puiden kaatamisesta tehdään ilmoitus rakennusvalvontaan erillisellä puunkaatoilmoitus -lomakkeella hyvissä ajoin ennen työhön ryhtymistä.

Toimi näin

Hae lupaa yksittäisten puiden kaatamiseksi asemakaava- tai ranta-asemakaava-alueella erillisellä puunkaatoilmoitus -lomakkeella. Lomakkeen löydät rakennusvalvonnan verkkosivuilta, kaupungintalon asiointipisteestä tai rakennusvalvontatoimistosta. Hakemuksen voit palauttaa postitse Keuruun kaupungin rakennusvalvontaan, os. Multiantie 5, 42700 Keuruu, tai jättää kaupungintalon aulassa toimivaan yhteispalvelupisteeseen.

Puunkaatoilmoitusta ei voi tehdä Lupapisteen kautta.

Kenelle ja millä ehdoin

Lupaa voi hakea kiinteistön omistaja tai valtakirjalla tämän edustaja. Yrityksissä lupaa voi hakea kaupparekisteriotteeseen merkitty nimenkirjoittaja.

Palvelu on maksuton.


Määräaika

Haettava ennen toimenpiteeseen ryhtymistä.

Käsittelyaika

Hakemuksia käsitellään jatkuvasti, ilman määräaikoja.

Voimassaoloaika

Puunkaatoilmoitus on voimassa välittömästi, voimassaoloaikaa ei ole.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaKeuruun kaupunki
Palvelusta vastaaKeuruun kaupunki
Alue Keuruu
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Keuruun kaupunki
Päivitetty: 30.4.2020