suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Pietarsaaren sosiaali- ja terveysvirasto

Purmohemmet tehostettu palveluasuminen

  • Palvelu
  • 4 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Purmohemmet on tehostetun palveluasumisen yksikkö Pedersöressä sinulle, joka tarvitset ympärivuorokautista hoitoa ja huolenpitoa.

Purmohemmetissä on 19 huonetta, joista 18 on yhden hengen huoneita ja 1 on parihuone. Tänne muuttaessasi saat oman huoneen, johon kuuluu suihku ja wc. Voit sisustaa huoneesi omilla tavaroilla ja huonekaluillasi, jotta se tuntuu kodinomaiselta.

Purmohemmetissä saat hyvää hoitoa ja pyrimme vastaamaan lisääntyneeseen huolenpidon, valvonnan ja turvallisuuden tarpeeseen. Tavoitteenamme on, että oma toimintakykysi säilyy mahdollisimman pitkälti ja että tunnet olosi merkitykselliseksi ja hyvin voivaksi. Osaava henkilöstömme tarjoaa sinulle ympärivuorokautista yksilöllistä huolenpitoa rauhallisessa ja turvallisessa ympäristössä.

Lääkärimme käy meidän luona joka toinen viikko, mutta tarvittaessa otamme häneen yhteyden muinakin aikoina. Saat asua Purmohemmetissä elämän loppuun asti.

Jonkin ajan kuluttua saapumisesi jälkeen järjestetään keskustelutilaisuus sinun ja omaistesi kanssa. Tavoitteena on, että opimme tuntemaan toisemme, jotta yhteistyömme onnistuu hyvin. Arvostamme omaisten paneutumista ja osallisuutta hoitoon, ja omaisesi ovat tervetulleita vierailulle mihin aikaan päivästä tahansa.

Toimi näin

Haet paikkaa Purmohemmetistä täyttämällä hakulomake "Asumisen tai intervallihoidon hakemus". Hakemus lähetetään hoidon suunnitteluryhmälle. Saadessamme hakemuksesi laadimme kartoituksen hoidon ja huolenpidon kokonaistarpeestasi. Päätöksen perustana käytämme Ikäihmisten ympärivuorokautisen palveluasumisen kriteerejä luotettavan ja oikeudenmukaisen käsittelyn varmistamiseksi.

Kenelle ja millä ehdoin

Tarvitset ympärivuorikautista hoitoa ja huolenpitoa.

Palvelu on maksullinen.

Laskutamme Purmohemmetissä asumisesta tuloperusteisen asiakasmaksun, asumisesta vuokrasopimuksen mukaisen erillisen vuokran sekä lisäksi palvelu- ja ateriamaksun.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaPietarsaaren sosiaali- ja terveysvirasto
Palvelusta vastaaPietarsaaren sosiaali- ja terveysvirasto
Alue Luoto, Pedersören kunta, Pietarsaari, Uusikaarlepyy
Palvelun kieletruotsi, suomi
Tekstistä vastaa: Pietarsaaren sosiaali- ja terveysvirasto
Päivitetty: 31.8.2020