suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Puhelinasiointi

Sosiaalipäivystys arki-iltaisin ja viikonloppuisin

Vastuuorganisaatio: Porvoon kaupunki
Asiointikielet: suomi, ruotsi
Alue: Porvoo

Sosiaalipäivystys palvelee virka-ajan ulkopuolella numerossa 040 517 4194.

Virka-aikana saat palvelut oman kuntasi perhe- ja sosiaalipalveluista. Voit ottaa yhteyttä sosiaalipäivystykseen, kun haluat tehdä lastensuojeluilmoituksen tai tarvitset kiireellistä apua ja neuvontaa. Huolena voi olla esimerkiksi alaikäisen lapsen olosuhteet tai turvallisuus, perheväkivalta tai huoli vanhuksen selviytymisestä kotona. Apua voi hakea asiakas itse, läheinen, ystävä tai viranomainen. Palvelut ovat maksuttomia.

Voit olla yhteydessä Sosiaalipäivystykseen myös kun sinua tai läheistäsi kohtaa äkillinen traumaattinen kriisi, onnettomuus tai muu järkyttävä tapahtuma. Sosiaalipäivystys tarjoaa tällöin akuuttia kriisi-ja keskusteluapua 1-5 kertaa puhelimitse, toimistolla tai kotonasi.

Sosiaalipäivystys on ympärivuorokautisessa suuronnettomuusvalmiudessa ja vastaa erityistilanteissa psykososiaalisen tuen järjestämisestä ja koordinoimisesta Itä-Uudellamaalla.

Kiireettömät lastensuojeluilmoitukset voit toimittaa kirjallisesti tai soittamalla lapsen asuinkunnan sosiaalitoimistoon, tai täyttää lomake kunnan netti sivulla.


Yhteystiedot

Puhelin
+358 0405174194
(pvm/mpm)
Aukioloajat
Avoinna ympäri vuorokauden.

Missä asioissa tämä kanava palvelee?

Katso kaikki palvelut, joissa tämä puhelinasiointi on käytössä.