suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Puhelinasiointi

Eläinlääkäripäivystys

Vastuuorganisaatio: Rauman kaupunki
Asiointikieli: suomi
Alue: Rauma

Eläinlääkäripäivystyksellä tarkoitetaan virka-ajan ulkopuolella annettavaa kiireellistä eläinlääkäriapua. Eläinlääkäripäivystys on tarkoitettu ainoastaan kiireellisiä sairastapauksia varten, joiden hoito ei voi odottaa seuraavaan arkipäivään.

Rauman kaupunki kuuluu Etelä-Satakunnan ympäristötoimiston kanssa samaan päivystysalueeseen, johon kuuluvat Rauman lisäksi Eura, Huittinen, Kokemäki ja Säkylä.

Päivystävän eläinlääkärin tavoittaa soittamalla alla olevaan eläinlääkäreiden päivystysnumeroon. Puhelu yhdistyy tiedotteen jälkeen automaattisesti päivystävälle eläinlääkärille. Päivystysajan ulkopuolella numerossa vastaa automaattitiedote, joka ohjaa asiakkaan ottamaan yhteyttä oman kuntansa kunnaneläinlääkäriin.

Viikonloppuisin sama eläinlääkäri päivystää yleensä koko viikonlopun. Arkisin kunnaneläinlääkäri on usein töissä sekä päivystysvuoroa edeltävän että sitä seuraavan päivän. Tästä syystä toivotaan, että päivystävän eläinlääkärin yöunta ei häirittäisi muilla kuin sellaisia kiireellisiä tapauksia koskevilla soitoilla, joiden hoitaminen ei voi odottaa seuraavaan aamuun.

Virka-aikana kiireellistä eläinlääkäriapua antavat kunkin kunnan omat kunnaneläinlääkärit.

Päivystyksessä potilaalle annetaan tarvittava kiireellinen, ensiapuluontoinen eläinlääkäriapu. Potilas voidaan joutua ohjaamaan päivystyskäynnin jälkeen uudelleen eläinlääkärille jatkohoitoa varten.

Rauman kaupungin ja Etelä-Satakunnan ympäristötoimiston alueella päivystävä eläinlääkäri hoitaa sekä suureläimiä että pieneläimiä. Vaativaa hoitoa tarvitsevat pieneläinpotilaat lähetetään tarvittaessa hoidettavaksi pieneläinklinikoille Raumalle tai vaihtoehtoisesti Turun tai Tampereen seudulle.


Yhteystiedot

Puhelin
Maksullinen Rauman eläinlääkäripäivystyksen puhelinnumero
0600303039
(pvm/mpm)
Aukioloajat
Eläinlääkäripäivystys
maanantai - torstai 14.00 - 8.00
perjantai 14.00 - 0.00
lauantai 0.00 - 0.00
sunnuntai 0.00 - 8.00
maanantai - torstai 14.00 - 8.00
perjantai 14.00 - 0.00
lauantai 0.00 - 0.00
sunnuntai 0.00 - 8.00
Päivystysaika arkisin
maanantai 14.00 - perjantai 8.00
Päivystysaika viikonloppuisin
perjantai 14.00 - maanantai 8.00

Missä asioissa tämä kanava palvelee?

Katso kaikki palvelut, joissa tämä puhelinasiointi on käytössä.