suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Seinäjoen keskussairaala

Psykologipalvelut

  • Palvelu
  • 18 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Psykologit ovat kasvun ja kehityksen haasteiden, mielenterveyden tukemisen ja psykologisten tutkimusten asiantuntijoita. Psykologin vastaanotolle pääset lääkärin lähetteellä. Tapaamisia on yleensä 1–5 kertaa poliklinikasta riippuen ja kesto vaihtelee tunnista kahteen. Osa tapaamisista on ryhmämuotoisia, mutta suurin osa toteutuu yksilötapaamisina. Sairaalassa psykologit työskentelevät sekä poliklinikoilla että osastoilla. Teemme psykologisia tutkimuksia sekä lapsille että aikuisille, arvioimme potilaan kuntoutustarvetta ja kuntoutamme eri potilasryhmiä, tarjoamme ohjausta ja neuvontaa sekä tuemme psyykkistä hyvinvointia.

Usein psykologin vastaanotolle tullaan liittyen elämän kriiseihin, ihmissuhteisiin, kipuihin tai vaikkapa muistivaikeuksiin. Psykologin kanssa voit käydä luottamuksellisia keskusteluja itseä askarruttavista aiheista. Psykologin vastaanotolle voit tulla yksin, parina tai perheenä. Psykologin kanssa pyritään jäsentämään ongelmia ja psykologi voi auttaa löytämään voimavaroja ja ratkaisuja erilaisissa elämäntilantateissa. Psykologin tutkimusten kautta voidaan selvittää erilaisten oireiden syitä esimerkiksi neurologisista häiriöistä kärsivillä lapsilla ja aikuisilla.

Kenelle ja millä ehdoin

Psykologin vastaanotolle pääset lääkärin lähetteellä.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaSeinäjoen keskussairaala
Palvelusta vastaaSeinäjoen keskussairaala
Alue Ähtäri, Alajärvi, Alavus, Evijärvi, Ilmajoki, Isojoki, Isokyrö, Karijoki, Kauhajoki, Kauhava, Kuortane, Kurikka, Lappajärvi, Lapua, Seinäjoki, Soini, Teuva, Vimpeli
Palvelun kieletsuomi, ruotsi, englanti
Tekstistä vastaa: Seinäjoen keskussairaala
Päivitetty: 6.5.2020