suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Riihimäen kaupunki

Psykologipalvelut

  • Palvelu
  • Riihimäki
  • Julkinen palvelu

Psykologipalveluita tarjotaan terveydenhuollossa ja oppilashuollossa sekä sosiaalipalveluissa. Lasten, nuorten ja perheiden palveluissa tarjotaan psykologipalveluita perheen muutosvaiheissa, kriisitilanteissa ja lapsen tai nuoren tilanteeseen liittyen. Apu voi olla yksilötapaamisia, paritapaamisia, perhe- ja kasvatusneuvontaa, tutkimuksia tai tukikäyntejä. Yhteydenotot lapsiperheiden palveluohjauksen kautta.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Tausta ja lainsäädäntö

Psykologi auttaa ongelmatilanteissa. Ongelmat voivat liittyä elämän kriiseihin, ihmissuhteisiin, perheeseen, työhön, työttömyyteen tai opiskeluun, elämänhallintaan, terveyteen, jaksamiseen tai muihin huolenaiheisiin. Psykologipalveluita tarjotaan lapsille, nuorille ja kaikenikäisille aikuisille. Palveluihin hakeudutaan terveyskeskuksen kautta.

Keskustelu psykologin kanssa auttaa jäsentämään ongelmia ja löytämään voimia elää eteenpäin. Tuki voi olla lyhyt- tai pitkäaikaista. Palvelut ovat maksuttomia ja luottamuksellisia. Tarvittaessa psykologi ohjaa jatkotutkimuksiin ja lääkärin hoitoon.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaRiihimäen kaupunki
Palvelusta vastaaRiihimäen kaupunki
Alue Riihimäki
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Riihimäen kaupunki
Päivitetty: 3.9.2019