suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Lapin sairaanhoitopiiri kuntayhtymä

Potilashotellipalvelut

  • Palvelu
  • 15 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Lapin keskussairaalan potilashotellissa on sekä majoituspalvelua omaisille ja potilaille että avohoitopalveluja potilaille.

Majoituspalveluihin asiakas varaa itse yösijan potilashotellista ja huolehtii itsenäisesti asioistaan. Hotellihuoneen hinta sisältää aamupalan. Lounaan sekä päivällisen voi ostaa henkilökuntahintaan ravintola Karpalosta. Hotelli toimii majoitusasiakkaille itsepalveluperiaatteella.

Avohoitopalveluiden hoidolliseen potilashotelliin  varauksen potilaalle tekee lähettävä erikoissairaanhoidon yksikkö lääkärin määräyksestä. Potilaalle kuuluu tarvittavat ateriat. Hoitohenkilökunta huolehtii ja avustaa potilaan asioista ja hoidosta. Potilaalla tulee olla omat kotilääkkeet mukana.

Hotellista löytyy 1-2 hengen huoneita sekä perhehuone. Huoneiden varustukseen kuuluu televisio, jääkaappi sekä wc/suihku. Tupakointi ja alkoholin käyttö sekä lemmikkieläinten pito on keskussairaalan tiloissa ja potilashotellissa kielletty.

Ruokailuajat

Aamupala        kello 07.00-09.30

Lounas            kello 10.30-13.30

Päivällinen       kello 16.00-17.00

Hotellissa on paikalla henkilökunta ympäri vuorokauden arkipäivisin maanantaista kello 07.00 perjantaihin klo 19.00 saakka. Viikonloppuisin ja pyhäpäivisin majoituspalveluista huolehtii vartiointiliike.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaLapin sairaanhoitopiiri kuntayhtymä
Palvelusta vastaaLapin sairaanhoitopiiri kuntayhtymä
Alue Enontekiö, Inari, Kemijärvi, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Rovaniemi, Salla, Savukoski, Sodankylä, Utsjoki
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Lapin sairaanhoitopiiri kuntayhtymä
Päivitetty: 28.5.2021