suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Poliisiammattikorkeakoulu

Poliisi (AMK) -koulutus

  • Ammattipätevyys
  • Koko Suomi
  • Julkinen palvelu

Poliisi (AMK) -tutkinnon voi suorittaa Poliisiammattikorkeakoulussa Tampereella. Tutkinnon laajuus on 180 op, ja sen voi suorittaa noin kolmessa vuodessa.

Poliisi (AMK) -tutkinto antaa kelpoisuuden vanhemmaksi konstaapeliksi ja muihin miehistövirkoihin. Tutkinnon suorittanut voi työskennellä sekä rikostutkinnassa että valvonta- ja hälytystehtävissä. Poliisi (AMK) -opintoihin kuuluu perus- ja amma ...

Toimi näin

Poliisikoulutukseen haetaan nettihaun kautta osoitteessa haku.polamk.fi. Palveluun kirjaudutaan verkkopankkitunnuksilla, sirullisella henkilökortilla tai mobiilivarmenteella.

Hakuaika päättyy hakujakson viimeisenä päivänä kello 16.15. Hakija voi muuttaa tai täydentää hakemustaan hakuajan päättymiseen asti.

Kutsut valintakokeen eri vaiheisiin sekä muut haku- ja valintamenettelyyn liittyvät kirjeet lähetetään hakijalle sähköisesti hakijapalveluun. Hakijan tulee seurata hakuprosessinsa etenemistä nettihaun hakijapalvelussa.

Kenelle ja millä ehdoin

Hakijan tulee täyttää seuraavat vaatimukset hakuajan päättymiseen mennessä: Suomen kansalaisuus, soveltuva koulutustausta, sopiva terveydentila, rehellisyys, nuhteettomuus ja luotettavuus, B-luokan ajokortti.

Opiskelijat valitaan koulutukseen kaksivaiheisen valintakokeen kautta.

Kaikki hakuvaatimukset täyttävät hakijat kutsutaan valintakokeisiin.

Tausta ja lainsäädäntö

Palvelun toteuttaa

Poliisiammattikorkeakoulu

Palvelusta vastaa

Poliisiammattikorkeakoulu
Tekstistä vastaa: Poliisiammattikorkeakoulu
Päivitetty: 18.5.2020