suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Tornion kaupunki

Pitkäaikaistyötön, työllisty yrityksiin taikka yhdistyksiin kuntalisän avulla.

  • Palvelu
  • Tornio
  • Julkinen palvelu

Kuntalisän tarkoituksena on pidentää torniolaisten työllistettävien palkkatukijaksojen kestoa ja parantaa yritysten tai yhdistysten mahdollisuuksia työllistää työttömiä työnhakijoita. Kuntalisää maksetaan 8 kuukauden ajalta max. 600 e/kk.

Toimi näin

Tornion kaupungille osoitettu hakemus toimitetaan osoitteella: Tornion kaupunki, Henkilöstöpalvelut, Suensaarenkatu 4, 95400 Tornio. Hakemuslomake on osoitteessa https://www.tornio.fi/tyo-ja-elinkeinot/tyollisyyspalvelut/palvelut-tyonantajalle/

Lisätietoja antaa ja avustaa tarvittaessa työntekijän hankinnassa asiakasvastaava Hanna Rääpysjärvi-Kangas puh. 040 660 3145.

Kenelle ja millä ehdoin

Yritys/yhdistys työllistää Torniossa asuvia henkilöitä, joilla on palkkatukioikeus. Taikka henkilöt ovat saaneet työmarkkinatukea vähintään 300 päivältä, mutta tekemänsä osa-aikatyön vuoksi ei oikeutettu palkkatukeen. Tavoitteena on työntekijän työajan lisääminen vähintään 18 tuntia/viikko. Yrittäjä/yhdistysja työntekijä tekevät työsopimuksen, jossa noudatetaan alan työehtosopimusta. Yrittäjä/yhdistyssitoutuu työllistämään työntekijän vähintään 8 kuukaudeksi. Työntekijän työajan tulee olla yhdistyksissä vähintään 18 tuntia/vk ja yrityksissä vähintään 50% alalla noudatettavasta kokoaikaisesta työajasta. Kuntalisähakemus on jätettävä kuukauden kuluessa työsuhteenalkamisesta. Kunnan tilintarkastajalla on oikeus tarvittaessa tarkastaa yhdistysten toiminnan talouden oikeellisuuskuntalisän osalta.

Palvelun toteuttaa

Tornion kaupunki

Palvelusta vastaa

Tornion kaupunki
Tekstistä vastaa: Tornion kaupunki
Päivitetty: 1.2.2023