suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio: Rovaniemen kaupunki

Pikapoli - kiireellistä sairaanhoitoa hoidon tarpeen arvioinnin perusteella

  • Palvelu
  • Rovaniemi
  • Julkinen palvelu
Alue: Rovaniemi
Palvelun kielet: suomi, englanti

Pikapoli tarjoaa asukkaille kiireellistä sairaanhoitoa ajanvarauksella niissä tilanteissa, joissa ei tarvita päivystyshoitoa. Pikapolilla annetaan seuraavia palveluita: hoidon tarpeen arviointi, kiireellisten terveysongelmien hoito.


Toimi näin

Ota yhteyttä 24/7 Nettiklinikalla tai soittamalla/ asioimalla jollakin terveysasemalla. Hoidon tarpeen arvioinnin perusteella kiireelliset terveysongelmat ohjataan hoidettavaksi pikapolille suuntaa antavalla ajanvarauksella. Ajanvaraus on viitteellinen ja pikapolilla käyntiin on hyvä varata aikaa noin tunti. Tule paikalle n. 15 minuuttia ennen viitteellistä aikaa ja ilmoittaudu Rinteenkulman ilmoittautumisautomaatilla terveysaseman aulassa.


Kenelle ja millä ehdoin

Asiakkaalle, jolla on todettu hoidon tarpeen arvioinnissa kiireellistä hoitoa vaativa terveysongelma.

Palvelu on maksullinen.

Perusturvalautakunta on määritellyt asiakaskäyntien maksut. Lääkärikäynnistä asiakkaalle lähtee automaattisesti vuosimaksu, jonka voi vaihtaa käyntimaksuksi soittamalla laskulla näkyvään yhteystietoon. Hoitajan käyntimaksu peritään kolmelta ensimmäiseltä käyntikerralta kuluvalta vuodelta. Alle 18-vuotiailta tai veteraaneilta ei peritä maksuja. Peruuttamattoman poisjäännin laskutuksen tai käyntimaksun alentamisen/ poistamisen osalta noudatetaan perusturvalautakunnan hyväksymiä periaatteita.


Palvelun toteuttaa: 
Rovaniemen kaupunki