suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Kangasalan kaupunki

Perusopetuksen iltapäivätoiminta

  • Palvelu
  • Kangasala
  • Julkinen palvelu

Perusopetuksen iltapäivätoimintaan voivat osallistua ensimmäisen ja toisen vuosiluokan oppilaat sekä kaikkien vuosiluokkien erityisoppilaat. Iltapäivätoimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja sitä järjestetään koulupäivinä klo 12.00-16.30.

Iltapäivätoimintaa koordinoi Kangasalan iltapäivätoiminnan koordinaattori. Toimintaa järjestävät Kangasalan kaupunki, Kangasalan Urheilijat KU-68 sekä ...

Toimi näin

Iltapäivätoimintaan haetaan varhaiskasvatuksen ja opetuksen sähköisen asiointipalvelun kautta. Iltapäivätoiminnasta irtisanoudutaan irtisanoutumislomakkeella, joka tulee toimittaa kirjallisesti joko paperisena tai sähköpostitse iltapäivätoiminnan koordinaattorille. Irtisanoutumisaika on 1 kuukausi. Irtisanoutumislomake löytyy Kangasalan kaupungin verkkosivuilta (varhaiskasvatus ja opetus > perusopetus > iltapäivätoiminta ja kerhotoiminta > iltapäivätoiminnan järjestäminen ja maksut)

Kenelle ja millä ehdoin

Perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoimintaan voivat osallistua 1. ja 2. vuosiluokan oppilaat sekä kaikkien vuosiluokkien erityisoppilaat.

Palvelun toteuttaa

Kangasalan kaupunki

Palvelusta vastaa

Kangasalan kaupunki
Tekstistä vastaa: Kangasalan kaupunki
Päivitetty: 14.11.2022