suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Sipoon kunta

Peruskouluun ilmoittautuminen

  • Palvelu
  • Sipoo
  • Julkinen palvelu

Peruskouluun ilmoittautuminen

Huoltaja, jonka lapsi on esiopetuksessa Sipoon kunnallisessa esiopetuksessa tai Sipoossa toimivassa yksityisessä esiopetuspaikassa, vahvistaa koulupaikan sähköisesti Wilmassa.

Ne esiopetusikäisten lasten huoltajat, joilla ei ole Sipoon kunnan Wilma-tunnuksia, saavat kirjeen kotiin alkuvuodesta. Kirjeessä on tieto lapsen osoitteen mukaisesta ensisijaisesta koulupaikasta ja ohjeet paikan vastaanottamiseksi.

Toimi näin

Peruskouluun ilmoittautuminen Wilmassa

Kouluun ilmoittautumiseen tarkoitettu lomake löytyy Wilman etusivun yläreunassa olevan menu-valikon (kolme viivaa) alta otsikolla ”Lomakkeet”. Lomake on käytettävissä vain silloin, kun Wilmaan kirjautuu selaimen kautta. Mikäli teillä ei ole Sipoon Wilma-tunnuksia tai teillä on Wilman käyttäjätunnuksien kanssa ongelmia, voitte olla yhteydessä Opetuspäälliköön.

Kouluihin tutustumiset järjestetään loppukeväästä. Asiasta tiedotetaan Wilman kautta.

Lähikoulupäätös annetaan tiedoksi Wilmassa maaliskuun aikana. Mahdollista toissijaista koulupaikkaa tulee hakea 31.3.2020 mennessä ja päätökset näistä tehdään huhtikuun aikana. Seuraava mahdollisuus hakea toissijaista koulupaikkaa on 31.5.2020 mennessä, näistä koulupaikoista päätetään kesäkuun aikana.

Jos olette juuri muuttaneet/muuttamassa Sipooseen

Jos lapsi ei ole ollut kirjoilla Sipoossa vuoden alussa, mutta haluaa aloittaa koulun Sipoossa, tulee huoltajan ilmoittaa lapsi kouluun Sipoon kunnan nettisivuilla olevalla ilmoittautumislomakkeella. Sähköisiä lomakkeita voi käyttää myös, jos ilmoittautumiskirjettä ei tule tai Wilma-tunnukset puuttuvat.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaSipoon kunta
Palvelusta vastaaSipoon kunta
Alue Sipoo
Palvelun kieletruotsi, suomi
Tekstistä vastaa: Sipoon kunta
Päivitetty: 5.6.2020