suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Iitin kunta

Palvelut toimivalle yritykselle

  • Palvelu
  • 2 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Tuemme yritystäsi haastavissa muutostilanteissa ja talousvaikeuksissa. Mitä aiemmin korjaaviin toimenpiteisiin ryhdytään, sitä paremmat mahdollisuudet ja enemmän aikaa yritykselläsi on ratkaista talousongelmansa.

Autamme yritystäsi tilanteen kartoittamisessa sekä rahoituksen tai vakauttamistuen etsimisessä. Tarvittaessa ohjaamme yrityksesi muihin asiantuntijapalveluihin. Tavoitteenamme on löytää oikeat keinot ja tukimuodot yrityksesi kannattavuuden ja kasvun tukemiseen.

Ladecilla on halu ja valmiudet toimia yritysten tukena ja auttaa kohtaamaan niin pienet, keskikokoiset kuin suuretkin haasteet.

Tuemme yritystäsi haastavissa muutostilanteissa ja talousvaikeuksissa. Mitä aiemmin korjaaviin toimenpiteisiin ryhdytään, sitä paremmat mahdollisuudet ja enemmän aikaa yrityksellä on ratkaista talousongelmansa. Autamme tilanteen kartoittamisessa ja tarkastelemme yhdessä eri rahoitus- ja vakauttamistukivaihtoehtoja. Tarvittaessa ohjaamme yrityksesi muihin asiantuntijapalveluihin. Tavoitteena on löytää oikeat keinot sekä tukimuodot yrityksesi kannattavuuden ja kasvun tukemiseen.

Perustiedot

Palvelusta vastaaKouvola Innovation Oy
Muut vastuuorganisaatiotLahden Seudun Kehitys LADEC Oy
Palvelun toteuttaaIitin kunta
Alue Iitti, Kouvola
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Iitin kunta
Päivitetty: 31.1.2019