suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Palveluseteliasiat

  • Palvelu
  • 3 kuntaa
  • Julkinen palvelu

un asiakkaalle on myönnetty tehostettua palveluasumista tai kotihoitoa palvelusetelillä, asiakas valitsee palveluntuottajan kuntayhtymän hyväksymistä palveluseteliyrittäjistä. Asiakas ja tuottaja tekevät kirjallisen sopimuksen, jossa sovitaan mm. palvelusetelillä tuotettavan palvelun sisällöstä, ajankohdasta, hinnasta ja mahdollisista palvelun keskeytyksistä. Tätä sopimussuhdetta koskevat kuluttajaoikeuden ja sopimusoikeuden säännökset ja oikeusperiaatteet.

Kuntayhtymä maksaa korvausta palveluntuottajalle vain niistä asiakkaiden käyttämistä palveluista, joille se on tehnyt päätöksen palvelusetelien myöntämisestä. Valinnan tekemiseksi asiakkaalle esitellään eri palveluseteliyrittäjien hinnat ja muut mahdolliset kustannukset. Asiakas maksaa omavastuuosuuden palveluntuottajalle (palvelusetelin arvon ja palvelun hinnan erotuksen).

Asiakas voi ostaa palveluntuottajilta lisäpalveluita (esim. siivous, ulkoilu), jotka eivät kuulu palvelusetelin palveluihin. Lisäpalvelut asiakas maksaa kokonaan itse.

Palvelusetelin arvo

Tehostetun palveluasumisen ja säännöllisen kotihoidon palvelusetelin arvo on tulosidonnainen ja kuntayhtymän hyväksymän palvelusetelitaulukon tai laskentakaavan mukainen. Tilapäisen kotihoidon palvelusetelin arvo on kiinteä.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaPeruspalvelukuntayhtymä Selänne
Palvelusta vastaaPeruspalvelukuntayhtymä Selänne
Alue Haapajärvi, Pyhäjärvi, Reisjärvi
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Peruspalvelukuntayhtymä Selänne
Päivitetty: 13.7.2021