suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Salon kaupunki

Palkkatukityöllistäminen

  • Palvelu
  • Salo
  • Julkinen palvelu

Kaupunki tarjoaa palkkatukipaikkoja monilta eri palvelualueilta kuten esim. varhaiskasvatus, ravitsemis- ja puhtaanapitopalvelut, toimistotehtäviä eri palvelualueilla, nuorisopalvelut, vanhuspalvelut, kirjasto- ja museopalvelut, tilapalvelut sekä puistot. Merkittävä osa kaupungin palkkatukipaikoista on Salon alueen yrityksissä ja yhdistyksissä, joiden kanssa Salon kaupunki työnantajan roolissa laatii edelleensijoitussopimuksen.

Toimi näin

Työnhakijaa pyydetään tekemään työhakemus, jossa hän kuvailee osaamistaan ja toiveitaan tarjottavan työn suhteen. Jokaiselle tehdään alustava työhaastattelu työllisyyspalveluissa ja tarjottuja paikkoja käydään yhdessä läpi ennen ehdolle laittamista. Liitteeksi tulee laittaa ajantasainen ansioluettelo/CV. Hakemus lähetetään osoitteeseen tyollisyyspalvelut@salo.fi

Työllisyyspalveluista ollaan yhteydessä hakijoihin ja kutsutaan heidät haastatteluun. Työllistyneet saavat tarvittaessa tukea ja ohjausta työsuhteen aikana jatkosuunnitelmien tueksi.

Kenelle ja millä ehdoin

Salon kaupunki palkkaa vuonna 2018 salolaisia pitkäaikaistyöttömiä henkilöitä kaupungin eri palvelualueille ja edelleensijoituksena yrityksiin/yhdistyksiin 8 kk:n palkkatuettuun työsuhteeseen. Paikat on tarkoitettu vähintään 300 päivää työmarkkinatukea saaneille ja paikkojen määrä riippuu TE-palvelujen ja kaupungin rahoitusosuuksien määrästä. Edellytykset Salon kaupungin palkkatukityöhön voi tarkistaa TE-toimistosta.

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelusta vastaaSalon kaupunki
Palvelun toteuttaaSalon kaupunki
Alue Salo
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Salon kaupunki
Päivitetty: 6.9.2019