suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Maalahden kunta

Varhaiskasvatus esiopetusikäisille päiväkodissa

  • Palvelu
  • Maalahti
  • Julkinen palvelu

Esioppilaiden varhaiskasvatusta järjestetään tarpeen mukaan. Varhaiskasvatusmaksu on 60 prosenttia kokopäivämaksusta. Maksu määräytyy prosentuaalisesti perheen koon ja bruttotulojen perusteella. Tuloselvitys tulee jättää kuukauden kuluessa siitä, kun lapsi on aloittanut varhaiskasvatuksessa. Mikäli tuloselvitystä ei ole saatu määräaikaan mennessä, varhaiskasvatusmaksuksi määrätään korkein maksu, k ...

Toimi näin

Hakemus tehdään sähköisesti. Varhaiskasvatushakemus tehdään samalla lomakkeella kuin esiopetukseen ilmoittautuminen (esiopetus ja varhaiskasvatus).

Tausta ja lainsäädäntö

Esiopetusta on aamupäivisin neljä tuntia päivässä. Jos lapsi osallistuu esiopetukseen päiväkodissa, opetuksen jälkeinen iltapäivä on normaalia päiväkotitoimintaa. Alakoulussa järjestettävän esiopetuksen jälkeen lapset joko pääsevät kotiin tai siirtyvät saatettuina päiväkotiin tai esimerkiksi kerhoihin.

Lapsen huoltaja on vastuussa siitä, että lapsi osallistuu esiopetukseen tai sen tavoitteet saavuttavaan toimintaan oppivelvollisuuden alkamista edeltävänä lukuvuotena.

Palvelun toteuttaa

Maalahden kunta

Palvelusta vastaa

Maalahden kunta
Tekstistä vastaa: Maalahden kunta
Päivitetty: 14.6.2021