suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Tampereen kaupunki

Päiväkeskustoiminta

  • Palvelu
  • 2 kuntaa
  • Julkinen palvelu
Alue Orivesi, Tampere
Palvelun kieli suomi

Päiväkeskustoiminta tarjoaa virkistystä ja toimintaa kotona asuville huonokuntoisille ikääntyville niin, että he voivat selvitä kotioloissa mahdollisimman pitkään. Päiväkeskuksessa järjestetään virikkeellistä, kuntouttavaa, omatoimisuutta tukevaa ja sosiaalisia kontakteja ylläpitävää toimintaa.

Päiväkeskuspalvelua voi saada yleensä yhtenä päivänä viikossa. Harkinnanvaraisesti sitä voi saada myös useampana päivänä. Asiakkaalle järjestetään tarvittaessa kuljetus päiväkeskukseen ja takaisin kotiin erillistä maksua vastaan.


Toimi näin

Päiväkeskuspalvelu perustuu palvelu- ja hoitosuunnitelmaan. Päiväkeskukseen hakeudutaan oman alueen kotihoidon asiakasohjaajan kautta tai ottamalla suoraan yhteyttä päiväkeskukseen.


Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksullinen.

Päiväkeskusmaksu on 15 euroa/päivä. Se sisältää aamupalan, lounaan, päiväkahvin ja saunotuksen. Pelkästään saunan ja aterian sisältävä päiväkeskuspäivä maksaa 10 euroa.


Palvelun toteuttaa: 
Tampereen kaupunki
Pirkanmaan Senioripalvelut Oy (ostopalvelu tai muu sopimussuhde)Koivupirtin säätiö (ostopalvelu tai muu sopimussuhde)Kotipirtti ry (ostopalvelu tai muu sopimussuhde)Tampereen ensi- ja turvakoti ry (ostopalvelu tai muu sopimussuhde)Coronaria (ostopalvelu tai muu sopimussuhde)Viola-kotiyhdistys ry (ostopalvelu tai muu sopimussuhde)