suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Sipoon kunta

Päiväkeskus ikääntyville

  • Palvelu
  • Sipoo
  • Julkinen palvelu

Päiväkeskus on tarkoitettu pääasiassa yli 65-vuotiaille kotona asuville, jotka toivovat arkeensa lisää sisältöä. Päivän ohjelma muodostuu asiakkaiden mielenkiinnon kohteista. Keskustelujen, pelailun, ulkoilun, liikunnan, tanssin, laulun, leivonnan, kulttuurin, taiteen ja retkien avulla harjoitetaan sekä keho että mieltä. Päivän aikana sinulla on myös mahdollisuus kuntoilla kuntosalilla, halutessasi ohjaajan kanssa.

Asiakas saa itse valita mihin päivän ohjelmiin haluaa osallistua. Päivän aikana voit myös esimerkiksi hoitaa omia asioita kylällä, käydä tervehtimässä vanhaa tuttua tai tehdä käsitöitä. Kokopäivän ohjelmaan sisältyvät aamiainen, lounas ja iltapäiväkahvit.

Toimi näin

Mikäli olet kiinnostunut päiväkeskuksen toiminnasta, ota yhteyttä päiväkeskukseen ja sovi tutustumiskäynnistä. Tutustumiskäynti on ilmainen, maksat ainoastaan omavastuun mahdollisesta kuljetuksesta.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksullinen.

Päiväkeskus-päivän hinta on 22,80 €. Päiväkeskukseen voit tulla myös puolipäivä -asiakkaaksi, jolloin hinta on 13,68 €.

Kyydin päiväkeskukseen voit järjestää itse tai voit hyödyntää kunnan omaa linjaa (pohjois-Sipoo) tai taksipalveluita (etelä-Sipoo). Omavastuuhinta on 4,50 €/matka. Päiväkeskuksen työntekijät auttavat matkajärjestelyissä.

Lasku lähetetään kotiin kuukausittain jälkikäteen.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaSipoon kunta
Palvelusta vastaaSipoon kunta
Alue Sipoo
Palvelun kieletsuomi, ruotsi
Tekstistä vastaa: Sipoon kunta
Päivitetty: 3.8.2020