suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Eskoon Sosiaalipalvelujen kuntayhtymä

Päiväaikainen toiminta

  • Palvelu
  • 32 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Tuemme asiakkaan arjessa selviytymistä, hyvinvointia ja osallisuutta.

Toiminnan sisältöä ohjaa toimintakyvyn arvioinnin perusteella tehty yksilöllinen suunnitelma. Toimintamme on sovellettavissa monenlaisiin tarpeisiin. Huomioimme asiakkaan toiveet, tavoitteet ja yksilölliset tarpeet suunnitelmaa tehtäessä. Mahdollistamme asiakkaalle onnistumisen kokemuksia ja vahvistamme osallisuutta omista asioista päätettäessä. Tuemme asiakasta ylläpitämään ja kehittämään omia kykyjään, taitojaan ja omatoimisuuttaan. Tuemme sosiaalisten taitojen vahvistumista vuorovaikutustilanteissa ja toimittaessa erilasissa yhteisöissä.

Päiväaikainen toiminta koostuu elämänhallinnan taidoista, elämyksistä ja uusien kokemusten vastaanottamisesta. Ohjaustyön välineinä käytössämme on mm. Green Care -menetelmiä ja audiovisuaalisia laitteita. Musiikki, kuvataiteet ja muut kädentaitoihin perustuvat luovan toiminnan työpajat ovat keskeinen osa toimintaa.

Kurssitarjontamme on monipuolista. Kurssit tukevat uusien taitojen oppimista, itsenäistymistä ja arjessa selviytymistä. Kurssitarjotin muodostuu asiakkaidemme toiveiden pohjalta.

Toimi näin

Palvelua varten tarvitset maksusitoumuksen oman kotikuntasi sosiaalitoimesta.

Voit ottaa yhteyttä myös Eskoon palveluneuvontaan

Perustiedot

Palvelun toteuttaaEskoon Sosiaalipalvelujen kuntayhtymä
Palvelusta vastaaEskoon Sosiaalipalvelujen kuntayhtymä
Alue Ähtäri, Alajärvi, Alavus, Evijärvi, Ilmajoki, Isojoki, Isokyrö, Karijoki, Kaskinen, Kauhajoki, Kauhava, Korsnäs, Kristiinankaupunki, Kruunupyy, Kuortane, Kurikka, Laihia, Lappajärvi, Lapua, Luoto, Maalahti, Mustasaari, Närpiö, Pedersören kunta, Pietarsaari, Seinäjoki, Soini, Teuva, Uusikaarlepyy, Vaasa, Vimpeli, Vöyri
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Eskoon Sosiaalipalvelujen kuntayhtymä
Päivitetty: 15.5.2020