suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Ylöjärven kaupunki

Päihdeongelmaisten palveluohjaus

  • Palvelu
  • Ylöjärvi
  • Julkinen palvelu

Päihdetiimi tarjoaa avohoidon palveluja kaikille, jotka ovat huolissaan omasta tai läheisensä päihteiden käytöstä. Päihdetiimin puoleen voi kääntyä myös ennaltaehkäisevästi. Päihdetiimin tehtävänä on hoidon tarpeen arviointi, suunnitelmallinen päihdehoito, päihteisiin liittyvät erityiskysymykset, konsultointi, päihdehuollon kehittäminen ja koordinointi yhteistyössä sosiaali- ja terveyspalvelujen sekä eri toimijoiden kanssa.

Päihdetiimissä pääterveysasemalla työskentelevät päihdesairaanhoitaja (psykiatrinen sairaanhoitaja) ja sosiaalityöntekijä.

Päihde- ja mielenterveyssairaanhoitajan vastaanotolle voi hakeutua oma-aloitteisesti varaamalla ajan puhelimitse puhelinaikana tai sähköisesti eTerveyspalvelun kautta.

Päihdesosiaalityöntekijän vastaanotolle voi varata ajan puhelimitse puhelinajalla. Päihdesosiaalityöntekijä hoitaa katkaisu- ja kuntoutushoidon sekä päihdehuollon asumispalvelujen maksusitoumukset.

Toimi näin

Päihde- ja mielenterveyshoitajan vastaanotolle voi hakeutua oma-aloitteisesti varaamalla ajan puhelimitse puhelinaikana ma-pe klo 11-12, puhelin 040 632 2002, sähköisesti e Terveyspalvelun kautta on varattavissa ns. päivystysaikoja, jotka ajoittuvat maanantai- ja torstaiaamupäiviin. Päivystysaikoja asiakkaille voivat varata myös muut työntekijät.

Päihdesosiaalityöntekijän ajanvaraukset puhelimitse puhelinaikana ma-pe klo 11-12, puhelin 0400 975 241

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaYlöjärven kaupunki
Palvelusta vastaaYlöjärven kaupunki
Alue Ylöjärvi
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Ylöjärven kaupunki
Päivitetty: 3.12.2020