suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Hämeenkyrön kunta

Päihdeongelmaisten palveluohjaus

  • Palvelu
  • Hämeenkyrö
  • Julkinen palvelu

Voit ottaa yhteyttä päihdetyön ohjaajaan kun elämää vaikeuttaa oma tai läheisen päihteiden käyttö. Saat käynneillä avohoitoa riippuvuuksiin, lisäksi ohjausta neuvontaa erilaisten aineriippuvuuksien ja toiminnallisten riippuvuuksien hoitamisessa sekä tietoa erityispalveluista ja kuntoutuksesta. Voit varata ajan itsellesi tai perheellesi.

Matalan kynnyksen palvelua, ei tarvitse lähetettä.

Voit hal ...

Toimi näin

Tavoitat päihdetyön ohjaajan parhaiten puhelimitse. Päihdetyön ohjaaja työskentelee alkuviikosta Hämeenkyrössä ja loppuviikosta Ikaalisissa. Hämeenkyrössä vastaanotto sijaitsee terveyskeskuksen tiloissa ja Ikaalisissa sosiaalitoimiston tiloissa. Tarvittaessa teemme kotikäyntejä.

Tausta ja lainsäädäntö

Päihdeongelmaisille ja heidän läheisilleen tarjotaan ohjausta ja neuvontaa esimerkiksi päihdevieroitukseen ja -kuntoutukseen liittyvissä asioissa. Neuvojat kertovat, mitä palveluita on tarjolla, miten niihin hakeudutaan ja mitä niiden käyttö edellyttää. He opastavat kaikkien päihdepalveluita tuottavien tahojen pariin.

Päihdeongelmaiset ja heidän läheisensä voivat saada neuvontaa esimerkiksi puhelimitse tai asioimalla palvelupisteessä. Neuvojat eivät tee palveluihin liittyviä päätöksiä.

Palvelun toteuttaa

Hämeenkyrön kunta

Palvelusta vastaa

Hämeenkyrön kunta
Tekstistä vastaa: Hämeenkyrön kunta
Päivitetty: 27.10.2022