suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Laukaan kunta

Osa-aikainen erityisopetus

  • Palvelu
  • Laukaa
  • Julkinen palvelu

Oikeus osa-aikaiseen erityisopetukseen on perusopetuksen oppilaalla, joilla on vaikeuksia oppimisessa tai koulunkäynnissä. Osa-aikaista erityisopetusta annetaan muun opetuksen ohella samanaikaisesti pienryhmissä tai yksilöopetuksena.

Toimi näin

Lisätietoja osa-aikaisesta erityisopetuksesta saat verkkosivulta sekä koulujen johtajilta sekä rehtoreilta. Henkilökunnan yhteystiedot löydät koulujen omilta verkkosivuilta.

Kenelle ja millä ehdoin

Osa-aikaista erityisopetusta voivat saada esimerkiksi oppilaat, joilla on kielellisiä tai matemaattisiin taitoihin liittyviä vaikeuksia. Vaikeudet voivat liittyä myös yksittäisiin oppiaineisiin, opiskelutaitoihin, sosiaalisiin taitoihin tai opiskelumotivaatioon.

Tausta ja lainsäädäntö

Perusopetuksen oppilailla, joilla on vaikeuksia oppimisessaan tai koulunkäynnissään, on oikeus saada osa-aikaista erityisopetusta muun opetuksen ohessa.

Osa-aikaista erityisopetusta annetaan muun opetuksen ohella samanaikaisesti, pienryhmissä tai yksilöopetuksena. Kunta vastaa siitä, että koulussa on tarvittavaa erityispedagogista osaamista.

Palvelun toteuttaa

Laukaan kunta

Palvelusta vastaa

Laukaan kunta
Tekstistä vastaa: Laukaan kunta
Päivitetty: 6.6.2023