suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Euran kunta

Opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalvelut

  • Palvelu
  • Eura
  • Julkinen palvelu

Opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalveluilla edistetään koulu- ja opiskeluyhteisön hyvinvointia sekä yhteistyötä opiskelijoiden perheiden ja muiden läheisten kanssa sekä tuetaan opiskelijoiden oppimista ja hyvinvointia sekä sosiaalisia ja psyykkisiä valmiuksia. Kuraattorien ja psykologien työ on niin yksittäisten oppilaiden kuin koko kouluyhteisön hyvinvoinnin tukemista. Kuraattorit ja psyk ...

Toimi näin

Voit ottaa itse yhteyttä kuraattoriin tai psykologiin, mutta myös vanhempasi, opettajasi tai jokin muu yhteistyötaho voi olla yhteydessä. Lain mukaan koulun henkilökunnalla on velvollisuus olla yhteydessä kuraattoriin tai psykologiin yhdessä oppilaan tai huoltajan kanssa mikäli arvioi, että oppilas tarvitsee kyseisiä palveluita. Ota yhteyttä koulukuraattoreihin tai -psykologeihin puhelimitse (klo 8-15.30) tai jätä yhteydenottopyyntö sähköpostin tai Wilman kautta. Yhteydenottoosi vastataan mahdollisimman pian.

Puhelinasioinnista löydät psykologien yhteystiedot sekä oman koulusi koulukuraattorin yhteystiedot.

Kenelle ja millä ehdoin

Sinulle on järjestettävä mahdollisuus keskustella henkilökohtaisesti kuraattorin tai psykologin kanssa viimeistään seitsemäntenä työpäivänä yhteydenoton jälkeen, kiireellisessä tapauksessa jo samana tai seuraavana työpäivänä. Huoltajallasi ei ole oikeutta kieltää sinua käyttämästä kuraattori- tai psykologipalveluita.

Tausta ja lainsäädäntö

Palvelun toteuttaa

Euran kunta

Palvelusta vastaa

Euran kunta
Tekstistä vastaa: Euran kunta
Päivitetty: 1.3.2023