suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio: Lohjan kaupunki

Opinnollistamis- ja yritysyhteistyö

  • Palvelu
  • 26 kuntaa
  • Julkinen palvelu
Alue: Askola, Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lapinjärvi, Lohja, Loviisa, Mäntsälä, Myrskylä, Nurmijärvi, Pornainen, Porvoo, Pukkila, Raasepori, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vantaa, Vihti
Palvelun kielet: englanti, suomi

Opinnollistamis- ja yritysyhteistyö tarjoaa tukea nuorten työllistämiseksi yrityksiin, yhdistyksiin tai vastaaviin yhteisöihin. Järjestämme aiheeseen liittyviä koulutuksia, ja saatamme yhteen työvoimaa tarvitsevia yrityksiä ja työelämäkokemusta kaipaavia nuoria. Opinnollistamis- ja yritysyhteistyöohjaajan tehtävänä on laajentaa nuorten opinnollistamismahdollisuuksia, sekä tiivistää yritys- ja oppilaitosyhteistyötä nuorten koulutus- ja työelämäpolkujen sujuvoittamiseksi. Tärkeänä osana tehtävää on hankkia työ- ja tukityöllistämispaikkoja nuorille, joten ota yhteyttä jos olet kiinnostunut ottamaan nuoren töihin.

Nuorten työllistämiseen kytkeytyy vahvasti työelämässä hankitun osaamisen tunnistaminen (eli opinnollistaminen). Teemme oppilaitosyhteistyötä, jonka tavoitteena on luoda sujuvia ja yksilöllisiä opintopolkuja yhteistyössä alueen oppilaitosten kanssa. Järjestämme korttikoulutuksia tukeaksemme nuorten työllistymistä.

Palvelu on osa Ohjaamo-toimintaa Lohjalla. Palvelu sisältää myös nuorten henkilökohtaisia ohjaus-, neuvonta- ja tukipalveluita.


Toimi näin

Ota yhteyttä Ohjaamo-päivystykseen tai suoraan opinnollistamis- ja yritysyhteistyöohjaajaan +358 50 313 7222.


Kenelle ja millä ehdoin

Kohderyhminä ovat:

Nuorten työllistämisestä kiinnostuneet yritykset, yhdistykset ja muut vastaavat yhteisöt

Oppilaitokset

Työttömät, koulutuksen ulkopuolella olevat, alle 30-vuotiaat lohjalaiset nuoret

Palvelu on maksuton.


Palvelun toteuttaa: 
Lohjan kaupunki