suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Pieksämäen kaupunki

Omistajanvaihdosneuvonta ja yrityskaupat

  • Palvelu
  • Pieksämäki
  • Julkinen palvelu

Harkitsetko sukupolvenvaihdosta tai yrityskauppaa? Hyödynnä neuvontapalvelujamme hallitun omistajanvaihdoksen varmistamiseksi. Ota meihin yhteyttä hyvissä ajoin, sillä sukupolvenvaihdokseen ja yrityskauppaan tulee valmistautua huolellisesti.

Toimivan yrityksen tai liiketoiminnan ostaminen on hyvä vaihtoehto uuden yrityksen perustamiselle tai nykyisen liiketoiminnan laajentamiselle. Asiantuntijoiltamme saat neuvot liikkeelle lähtöön ja omistajanvaihdoksen toteutukseen. Arvioimme tilanteesi ja teemme kanssasi etenemissuunnitelman.

Asiantuntijoiltamme saat neuvot liikkeelle lähtöön ja omistajanvaihdoksen toteutukseen. Arvioimme tilannettasi ja teemme kanssasi etenemissuunnitelman.

Toimi näin

Ota yhteyttä hyvissä ajoin neuvojiimme, sillä sukupolvenvaihdokseen ja yrityskauppaan tulee valmistautua huolella. Myös henkinen valmistautuminen ja luopumispäätöksen tekeminen on omistajanvaihdostilanteessa tärkeää. Etene loogisesti päätöksen tehtyäsi. Tämä antaa mahdolliselle toiminnan jatkajalle tai ostajalle varmuutta kaupan tekemisestä ja yrityksen jatkamisen järkevyydestä. Laita yritys myyntikuntoon. Usein yrityksen myyntikuntoon laittaminen saattaa vaatia useamman vuoden (2-5 vuotta) ja harkittuja toimenpiteitä mm. mahdollisten kiinteistöjen tai toimintaan kuulumattomien erien osalta. Myös verotus on huomioitava sekä kaupan että yrittäjäpolvenvaihdoksen yhteydessä.

Kenelle ja millä ehdoin

Hallitun omistajanvaihdoksen varmistamiseksi kannattaa käyttää apuna neuvontapalveluja. Ota yhteyttä hyvissä ajoin, sillä sukupolvenvaihdokseen ja yrityskauppaan tulee valmistautua huolella.

Palvelun toteuttaa

Pieksämäen kaupunki

Palvelusta vastaa

Pieksämäen kaupunki
Tekstistä vastaa: Pieksämäen kaupunki
Päivitetty: 25.3.2024