suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.

Omistajanvaihdos- ja yrityskauppaneuvonta

  • Palvelu
  • 7 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Harkitsetko sukupolvenvaihdosta tai yrityskauppaa? Hyödynnä neuvontapalvelujamme hallitun omistajanvaihdoksen varmistamiseksi. Ota meihin yhteyttä hyvissä ajoin, sillä sukupolvenvaihdokseen ja yrityskauppaan tulee valmistautua huolellisesti.

Toimivan yrityksen tai liiketoiminnan ostaminen on hyvä vaihtoehto uuden yrityksen perustamiselle tai nykyisen liiketoiminnan laajentamiselle. Asiantuntijoiltamme saat neuvot liikkeelle lähtöön ja omistajanvaihdoksen toteutukseen. Arvioimme tilanteesi ja teemme kanssasi etenemissuunnitelman.

Suunnitteletko lähivuosina eläkkeelle jäämistä ja haluaisit löytää yrityksellesi jatkajan? Harkitsetko yrityksesi osan myymistä? Oletko kenties aikeissa laajentaa bisnestäsi yritysostolla?

Neuvomme ja autamme sekä myyjiä että ostajia omistajanvaihdoksiin valmistautumisessa sekä kaupan jälkeisessä bisneksen kehittämisessä, puolueettomasti, luottamuksellisesti ja maksutta.

Toimi näin

Ota yhteyttä puhelimitse palvelunumeromme tai chatin kautta ja sovi tapaaminen henkilökohtainen ja luottamuksellinen tapaaminen liiketoimintakehittäjämme kanssa.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelemme Lahdessa, Asikkalassa, Hartolassa, Hollolassa, Iitissä, Orimattilassa ja Padasjoella toimivia yrittäjiä ja yrityksiä.

Palvelun toteuttaa

Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy

Palvelusta vastaa

Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy
Tekstistä vastaa: Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy
Päivitetty: 20.12.2023