suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Bionella Oy

Omaishoidon palveluseteli

  • Palvelu
  • 9 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Tarjoamme omaishoitajille sekä omaishoidettaville palveluita, joilla tuetaan omaishoitajan jaksamista ja omaishoidettavan pärjäämistä kotona. Tuotamme siivouspalvelua asiakkaan kotiin. Siivous voi olla kertapalvelu tai toistuva ylläpitosiivous. Hoivaa ja hoitoa tarjoamme asiakkaan tarpeiden sekä toiveiden mukaan. Hoiva- ja hoitopalvelu voi sisältää saattaja-apua, lääkehuoltoa, kylvetysapua sekä muuta hygieniasta huolehtimista. Toteutamme myös omaishoitajan sijaistamispalvelua asiakkaan kotona, jolloin omaishoitaja voi toimittaa asioitaa tai virkistäytyä.

Toimi näin

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä myöntää asiakkaalle omaishoidon palvelusetelin, setelin myöntämisen jälkeen asiakas ottaa yhteyttä palveluntarjoajaan. Palveluntarjoaja laatii asiakkaan kanssa kirjallisen sopimuksen palvelun sisällöstä.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu edellyttää Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin myöntämää omaishoidon palveluseteliä.

Palvelu on maksullinen.

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymän myöntämä omaishoidon palveluseteli toimii maksuvälineenä. Mikäli palvelusetelin saldo ei riitä kattamaan koko palvelua, asiakas maksaa tällöin osan palvelusta itse.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaBionella Oy
Muut vastuuorganisaatiotEtelä-Karjalan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Eksote)
Palvelusta vastaaBionella Oy
Alue Imatra, Lappeenranta, Lemi, Luumäki, Parikkala, Rautjärvi, Ruokolahti, Savitaipale, Taipalsaari
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Bionella Oy
Päivitetty: 21.10.2019