suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Palvelu

Ohjattu liikunta

Miten asioin tässä palvelussa?

Katso tähän palveluun liittyvät sähköiset asiointikanavat, puhelinpalvelut sekä palvelupaikat.
Vastuuorganisaatio: Iisalmen kaupunki
Alue: Iisalmi
Palvelun kieli: suomi

Ohjatun liikunnan tavoitteena on edistää kuntalaisten liikunnan harrastamista sekä tarjota terveyttä edistävää ja ylläpitävää liikuntaa eri ikäryhmille. Iisalmessa järjestettävän ohjatun liikunnan tarjonta on laajaa ja monipuolista. Vuosittain syksyllä koottavasta ja kotitalouksiin jaettavasta liikuntakalenterista löydät suurimman osan Iisalmessa järjestettävästä ohjatuista liikuntaryhmistä lapsille, aikuisille ja erityisryhmille (pl. urheiluseurojen oma valmennus- ja harjoitustoiminta).

Uimahallilla tarjonnassa on noin 50 viikottaista ryhmää aikuisväestölle ja erityisryhmille sekä altaalla että voimistelutiloissa. Suosittuja ryhmiä ovat kahvakuula, kuntonyrkkeily, hiit, bootcamp, foam roller, lasten kesäuimakoulut ja aikuisten uimakoulut.


Toimi näin

Iisalmen liikuntapalveluiden järjestämiin ohjatun liikunnan ryhmiin voit osallistua lunastamalla erikseen syys- ja kevätkauden ohjatun liikunnan kausikortin tai maksamalla kertamaksun. Ryhmiin voi ilmoittautua sähköisesti ilmoittautumisohjelman kautta. Syyskausi alkaa elokuun lopusta ja päättyy joulukuun puolivälissä. Kevätkausi alkaa heti tammikuun alusta ja kestää huhtikuun loppuun.


Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksullinen.

Kausikortin hinta 3 € maksaviin ryhmiin 35 € / kausi (syyskausi/kevätkausi). Kausikortti käy ohjausmaksuksi myös vesiliikuntaan. Näihin ryhmiin voit osallistua myös +65 seniorikortilla (hinta 40 €). Seniorikortti voimassa 6kk ostohetkestä. Muut ryhmät 6,5 €. Katso kaikki ryhmät ja tuntikuvaukset osoitteessa: www.iisalmi.fi/ohjatutryhmat


Palvelun toteuttaa: 
Iisalmen kaupunki