suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Lahden kaupunki

Ohjaamo Lahti

  • Palvelu
  • Lahti
  • Julkinen palvelu

Kuvaus

Ohjaamosta saat maksutonta ohjausta työllistymiseen, opiskeluun sekä tulevaisuuden ja arjen suunnitteluun liittyvissä kysymyksissä. Päivittäin Ohjaamolla voit tavata TE-asiantuntijoita, työhönvalmentajia, koulutusohjaajan sekä Kelan etuuskäsittelijän videopuhelun välityksellä.

Ohjaamossa pääset tapaamaan myös esimerkiksi yritysneuvojan, asumisohjaajan, sosiaaliohjaajan, terveydenhoitajan ja ammatinvalinnanpsykologin. Ohjaamolle pääset aikaa varaamatta, mutta halutessasi voit ottaa yhteyttä sopiaksesi ajan haluamasi asiantuntijan kanssa.

Ohjaamo järjestää myös monenlaisia tapahtumia. Lähes joka kuukausi järjestetään Vartissa töihin -rekrytointitapahtuma, jossa pääset tapaamaan työnantajia matalalla kynnyksellä ja mahdollisesti solmimaan työsopimuksen.

Toimi näin

Voit tulla Ohjaamolle ilman ajanvarausta tai ottaa yhteyttä sähköpostilla, puhelimitse, viestillä, sosiaalisessa mediassa tai chatin kautta.

Kenelle ja millä ehdoin

Voit saada palvelua, jos olet alle 30-vuotias lahtelainen. Rekrytointitapahtumamme ovat avoimia kaiken ikäisille ja myös muille kuin lahtelaisille.

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaLahden kaupunki
Palvelusta vastaaLahden kaupunki
Alue Lahti
Palvelun kieletsuomi, englanti
Tekstistä vastaa: Lahden kaupunki
Päivitetty: 7.5.2020