suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Palvelu

NUOTTI -valmennus

Miten asioin tässä palvelussa?

Katso tähän palveluun liittyvät sähköiset asiointikanavat, puhelinpalvelut sekä palvelupaikat.
Vastuuorganisaatio: TyönVuoksi ry
Alue: Imatra, Lappeenranta, Lemi, Luumäki, Parikkala, Rautjärvi, Ruokolahti, Savitaipale, Taipalsaari
Palvelun kielet: suomi, englanti, ruotsi

NUOTTI-valmennuksen tavoitteena on nuoren ymmärryksen lisääntyminen omasta elämäntilanteestaan, taidoistaan ja vahvuuksistaan sekä innostuminen tulevaisuuden suunnittelusta.

Kenelle NUOTTI-valmennus on tarkoitettu?

16-30 vuotiaille nuorille, joilla ei ole opiskelu- tai työpaikkaa ja jotka eivät ole suorittamassa ase-tai siviilipalvelusta eivätkä vietä suunniteltua välivuotta

joiden toimintakyky on heikentynyt tavalla, joka estää heitä suunnittelemasta tulevaisuuttaan ja pääsemästä opiskelemaan tai työhön

Mikä on NUOTTI-valmennuksen tavoite?

NUOTTI-valmennuksen tavoitteena on nuoren ymmärryksen lisääntyminen omasta elämäntilanteestaan, taidoistaan ja vahvuuksistaan sekä innostuminen tulevaisuuden suunnittelusta.

Miten valmennus toteutetaan?

NUOTTI-valmennuksessa nuori saa itselleen henkilökohtaisen valmentajan, joka tapaa nuorta ja tarvittaessa nuoren kanssa työskenteleviä ammattilaisia nuoren omassa arkiympäristössä. Valmentaja ja nuori pitävät yhteyttä myös tapaamisten välissä.

Valmennus suunnitellaan ja toteutetaan aina yksilöllisesti. Se sisältää enintään 20 x 60 minuutin tapaamista enintään 10 kk aikana.

Miten NUOTTI-valmennukseen voi päästä?

Yhteydenotto Kelaan riittää! Lääkärinlausuntoa tai lomakkeita ei tarvita.

Nuori tai nuoren kanssa työskentelevä ammattilainen voi ottaa yhteyttä Kelaan, jossa asia ohjataan kuntoutuksen asiantuntijalle.

Kuntoutuksen asiantuntija haastattelee nuoren ja ottaa samalla vastaan suullisen hakemuksen.


Toimi näin

Ole yhteydessä Kelaan, ja kerro kiinnostuksesi kiinnittyä NUOTTI -valmennukseen. Voit myöt olla yhteydessä meihin TyönVuokseeen, kerromme lisää puh. 040 835 1753.


Kenelle ja millä ehdoin

Miten NUOTTI-valmennukseen voi päästä?

Sinun yhteydenotto Kelaan riittää, et tarvitse lääkärinlausuntoa tai lomakkeita ei tarvita. Sinut haastatellaan puhelimitse ja saat tiedon valmennukseen pääsemisestä.

Myös nuoren kanssa työskentelevä ammattilainen voi ottaa yhteyttä Kelaan, jossa asia ohjataan kuntoutuksen asiantuntijalle.

Palvelu on maksuton.

Valmennukseen osallistuvalle maksutonta.


Palvelun toteuttaa: 
TyönVuoksi ry