suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Lahden kaupunki

Nuorten työhönvalmennus

  • Palvelu
  • Lahti
  • Julkinen palvelu

Työhönvalmennus antaa yksilöllistä ohjausta työnhakuun ja työelämään. Työhönvalmentajan kanssa voit käydä läpi tulevaisuuden suunnitelmia ja tavoitella niitä sinulle sopivalla tavalla.

Moni on työhönvalmentajan kanssa laatinut CV:n, kartoittanut eri vaihtoehtoja ja etsinyt sopivia ratkaisuja. Työhönvalmennukseen pääsee Ohjaamon kautta.

Tyypillisiä polkuja työhönvalmennuksessa on suunnitelmien selkiyttäminen ja tavoitteiden laatiminen. Näiden pohjalta lähdetään yhdessä etsimään vaihtoehtoja. Mikäli tavoitteena on työpaikan löytäminen, tarkistetaan yhdessä työnhakutaidot. Tähän kuuluu esimerkiksi CV:n päivittäminen tai portfolion luominen. Saat työhönvalmentajalta vinkkejä ja käytännön ohjeita työnhakuasiakirjojen tekemiseen ja verkostojen hyödyntämiseen.

Lopullinen tavoite voi olla se unelmien työpaikka, mutta polku päämäärään voi olla hyvinkin polveileva. Työhönvalmentajan kanssa kartoitetaan tarpeesi ja osaamisesi, minkä myötä etsitään sopivia vaihtoehtoja tilanteeseesi.

Pistäydy Ohjaamolla, niin etsitään yhdessä sinun suunnitelmiisi sopivat ratkaisut!

Toimi näin

Voit tulla Ohjaamolle ilman ajanvarausta tai ottaa yhteyttä sähköpostilla, puhelimitse, viestillä, sosiaalisessa mediassa tai chatin kautta. Työntekijämme kertovat sinulle lisää työhönvalmennusmahdollisuuksistamme.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on suunnattu alle 30-vuotiaille lahtelaisille.

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaLahden kaupunki
Palvelusta vastaaLahden kaupunki
Alue Lahti
Palvelun kieletsuomi, englanti, kurdi, arabia
Tekstistä vastaa: Lahden kaupunki
Päivitetty: 12.5.2020