suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Petäjäveden kunta

Nuorten tieto- ja neuvontapalvelut

  • Palvelu
  • Petäjävesi
  • Julkinen palvelu

Petäjäveden kunnassa halutaan panostaa nuorten kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Vapaa-aika, koulutus ja työasiat ovat mitä suuremmassa määrin hyvinvointia ja jokaisen nuoren hyvinvointia tukevia asioita. Petäjäveden kunnassa nuorten parissa työskenteleekin monialainen joukko eri alojen ammattilaisia. Petäjäveden kunnassa toimii nuorten parissa vapaa-ajan ohjaaja, etsivän työn ohjaaja, työpajatoiminnan työhönvamentaja, hyvinvointiohjaaja sekä myös sosiaalityöntekijä. Tieto- ja neuvontapalveluja on saatavilla myös verkossa.

Toimi näin

Ota rohkeasti yhteyttä. Voit soittaa, laittaa sähköpostia tai tekstata. Voit tutustua palveluihin myös verkkosivuilla ja somessa.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Tausta ja lainsäädäntö

Alle 29-vuotiailla on oikeus saada nuorten tieto- ja neuvontapalveluja kasvokkain tai verkossa. Nuoret voivat myös itse toimia palveluissa vertaistiedottajina ja -neuvojina toisilleen.

Tieto- ja neuvontapalveluissa selvitettävät kysymykset voivat liittyä esimerkiksi asumiseen, työllisyyteen, opiskeluun, ulkomailla työskentelyyn, kursseihin, vaihto-opiskelumahdollisuuksiin, matkailuun, terveyteen, ihmissuhteisiin, harrastuksiin ja oikeuksiin.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaPetäjäveden kunta
Palvelusta vastaaPetäjäveden kunta
Alue Petäjävesi
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Petäjäveden kunta
Päivitetty: 27.5.2020