suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Kirkkonummen kunta

Nuorten hyvinvointiasema

  • Palvelu
  • Kirkkonummi
  • Julkinen palvelu

13-15-vuotiaiden asiakkaiden osalta hyvinvointiasema tekee tiivistä yhteistyötä perheneuvolan kanssa huomioiden vanhempien mahdollisen tuen tarpeen.

Hyvinvointiasemalle voi ottaa yhteyttä esimerkiksi elämänkriisiin, mielialaan, ihmissuhteisiin, elämänhallintaan tai päihteiden käyttöön liittyvissä asioissa. Yhteyttä voi ottaa nuori itse, kaveri, vanhemmat tai ammattilaiset.

Asiakkaaksi voi tulla matalalla kynnyksellä ilman lääkärin lähetettä ja palvelu on maksutonta. Tarjoamme myös konsultaatioapua nuorten ja heidän perheiden kanssa työskenteleville ammattilaisille.

Nuorten hyvinvointiaseman palveluihin voi hakeutua

Soittamalla neuvontapuhelimeen (p. 040 7728 124). Neuvontapuhelin on auki tiistaisin klo 10-11 ja torstaisin klo 12-13. Soittoaikojen ulkopuolella voi jättää teksti- tai puheviestin.

Ota yhteyttä -napin kautta

Koronavirustilanteen vuoksi suosimme tapaamisissa etäyhteyksiä (videoyhteys, puhelinyhteys), mutta tarvittaessa myös kasvotusten toteutettavat tapaamiset ovat mahdollisia. Nuorten hyvinvointiaseman palvelut toimivat muutoin normaalisti.

Nuorten hyvinvointiasemalla työskentelee psykologi ja psykiatrinen sairaanhoitaja. Otamme vastaan vain ajanvarauksella.

Kirkkonummen muita palveluita

Perheneuvola

Aikuisten mielenterveyspalvelut

Päihdepalvelut

Kriisivastaanotto ja päivystys

Nuori - haluatko vaikuttaa kunnan toimintaan? Osallistu ja vaikuta nuortenideat.fi -verkkopalvelun kautta

Hyödyllisiä verkkosivuja

Nuorten mielenterveystaloNuorten mielenterveystalossa on luotettavaa tietoa, omahoito-ohjelmia sekä palveluohjausta nuorten mielenterveys- ja päihdeasioihin liittyen.

MielenterveystaloAikuisten mielenterveystalossa on luotettavaa tietoa, omahoito-ohjelmia sekä palveluohjausta aikuisten mielenterveys- ja päihdeasioihin liittyen.

MielenterveysseuraTietoa ja harjoituksia sekä tukea elämän eri tilanteisiin.

MLL: Lasten ja nuorten puhelin ja netti Luottamuksellista keskustelua vapaaehtoisten aikuisten kanssa puhelimitse puh. 116 111 ma-pe 14-20 la-su 17-20 tai sähköisen kirjepalvelun kautta

MLL: Nuorten netti / Mielenterveys Tietoa mm. masennuksesta, ahdistuksesta, viiltelystä, syömishäiriöistä ja muista mielenterveyteen liittyvistä asioista

Perustiedot

Palvelun toteuttaaKirkkonummen kunta
Palvelusta vastaaKirkkonummen kunta
Alue Kirkkonummi
Palvelun kieletsuomi, ruotsi
Tekstistä vastaa: Kirkkonummen kunta
Päivitetty: 12.7.2021