suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Naantalin kaupunki

Nuorisoyhdistysten ja nuorisoryhmien tuki ja avustukset

  • Palvelu
  • Naantali
  • Julkinen palvelu

Naantalin kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta tukee nuorisojärjestöjä vuosittain kohde- ja perusavustuksilla sekä ohjaajapalkkioilla.

Perusavustuksella tuetaan yhteisön tai yhdistyksen vuotuista toimintaa. Perusavustuksia myönnettäessä huomioidaan hakijan toiminnan tarkoitus, laatu ja laajuus, hakijan taloudellinen aseman, muualta saatava tuki sekä omatoimisuus varojen hankinnassa.

Kohdeavustukse ...

Toimi näin

Nuorten ryhmät voivat hakea avustuksia kunnan nuorisotoimelta.

  • Perus- ja kohdeavustuksia haetaan vuosittain maaliskuun loppuun mennessä. Nuorisojärjestöt hakevat perus- ja kohdeavustuksia lomakkeilla. Lomakkeen voi täyttää tai tulostaa verkkosivuilta tai noutaa kaupungin kaikista palvelupisteistä. Hakijan tulee palauttaa lomake ja sen liitteet määräaikaan mennessä kaupungin kirjaamoon.
  • Ohjaajapalkkioita haetaan vuosittain elokuun loppuun mennessä lomakkeella. Lomakkeen voi täyttää tai tulostaa verkkosivuilta tai noutaa kaupungin kaikista palvelupisteistä.

Kenelle ja millä ehdoin

Kaupunki voi myöntää avustuksia nuorisotoimintaa harjoittaville yhteisöille ja yhdistyksille, joiden kotipaikka tai toiminnan kohde on Naantali. Myös rekisteröimättömät nuorisoyhdistykset ja nuorten itse järjestämä vapaiden toimintaryhmien nuorisotoiminta voivat saada perusavustusta.

Tausta ja lainsäädäntö

Nuorten omat ryhmät voivat hakea avustuksia kunnan nuorisotoimelta. Avustuksia voidaan myöntää ryhmän toimintaan tai esimerkiksi tapahtumien järjestämiseen.

Palvelun toteuttaa

Naantalin kaupunki

Palvelusta vastaa

Naantalin kaupunki
Tekstistä vastaa: Naantalin kaupunki
Päivitetty: 11.10.2023