suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Jämijärven kunta

Nuorisoyhdistysten ja nuorisoryhmien tuki ja avustukset

  • Palvelu
  • Jämijärvi
  • Julkinen palvelu

Paikallinen nuorisojärjestö: 2/3 henkilöjäsenmäärästä ovat nuoria, esimerkillistä nuorisotoimintaa olisi jos päätöksentekoa ja toimintaa johtaisivat nuoret (alle 29-vuotiaat). Nuorisotoimintaa edistävä järjestö: toiminnasta osa on nuorten omaehtoista toimintaa ja nuorilla on toiminnan osaan itsenäinen päätös- ja budjettivalta. Nuorisotyötä tekevä järjestö: osa toiminnasta on nuorisotyötä ja se voidaan eritellä järjestön muusta toiminnasta. Nuorisoalan palvelujärjestö: tarjoaa palveluja nuorisoalan järjestöille, kunnille tai muille nuorisoalan yhteisöille.

Paikalliset yhdistykset, yhteisöt ja asukasyhdistykset, jotka toteuttavat nuorisotoimintaa. Paikalliset nuorisoalan järjestöt nuorisotyötyötä tekevät, nuorisotoimintaa tai nuorisotyön palveluja järjestävät rekisteröidyt yhdistykset. Isomman paikallisen yhteisön jaosto, jossa 2/3 jäsenistä ovat alle 18 vuotiaita.

Toimi näin

Tarkemmat ohjeet ja tiedot avustuksien hakemisesta saat kunnan kotisivuilta www.jamijarvi.fi.

Kenelle ja millä ehdoin

Tarkemmat ohjeet ja tiedot avustuksien hakemisesta saat kunnan kotisivuilta www.jamijarvi.fi.

Tausta ja lainsäädäntö

Nuorten omat ryhmät voivat hakea avustuksia kunnan nuorisotoimelta. Avustuksia voidaan myöntää toimintaan tai esimerkiksi tapahtumien järjestämiseen.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaJämijärven kunta
Palvelusta vastaaJämijärven kunta
Alue Jämijärvi
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Jämijärven kunta
Päivitetty: 2.6.2020